Naptár

2011. november
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

André (ESC 2006) képviselné Örményországot Bakuban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B3JR1y9MEo0[/youtube]Tudósító: Madura Máté
Forrás: escdaily.com; OGAE Armenia
Videón: Örményország 2006

Egy exkluzív interjúban nyilatkozott az OGAE Armeniának André, aki 2006-ban képviselte az akkor debütáló Örményországot az Eurovíziós Dalversenyen „Without Your Love” című dalával, amivel a nyolcadik helyet szerezte meg Athénban. Jelenleg tervezi a visszatérését a versenybe, ha azt az anyaország úgy kívánja.

“Miután Azerbajdzsán megnyerte a 2011-es Eurovíziót, utána említésbe jöttem, hogy legyek én a következő örmény résztvevő. Ezzel kapcsolatban sok levelet kaptam. Egyszer viccelődtem azzal, hogy majd akkor fogok még egyszer elindulni a versenyen, ha az Bakuban lesz megtartva. Sok új fan-klub szeretné, hogy vegyek részt ismét. Persze, ez nagyon hízelgő az új rajongóimtól. Jobban kész vagyok erre, mint valaha. Az én környezetemben én egy vezető vagyok. Szóval ha az országom szükségét látja ennek, én megteszem. Én tudom mit akarok énekelni, de ez még maradjon titok.” – mondta az énekes.

Amikor arról kérdezték, hogy szeretne-e duettet énekelni Sirushóval (ESC 2008), André azt válaszolta, hogy: “Nagyon sok javaslatot kaptam Sirushótól és a rajongóimtól is, de mi még nem kaptunk ilyen terveket mostanában. Mi nagyon jó barátok vagyunk, mondhatni a legjobb barátok, és úgy gondolom, hogy sikerülne összehozni egy kiváló duettet gyorsan, ha muszáj lenne. Bár úgy gondolom, hogy Örményország most nem duót fog indítani a versenybe.”

Örményország még nem jelezte, hogy részt fog e venni a következő, azerbajdzsáni versenyen, viszont még a visszalépésükről sem esett szó. A két kaukázusi ország 1991 óta van határvitában egymással, a de facto Hegyi-Karabah miatt, ahol véres háborúk is folytak az elmúlt évtizedben, de még ma sem sikerült a két országnak békét kötnie. Az örmények részvétele emiatt kétes.

A teljes interjú elolvasható angol nyelven itt.
http://ogae.am/im-ready-for-this-step-exclusive-interview-with-andre

Hozzászólások lezárva.