Naptár

2011. október
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Fejbe lőtte magát Csézy élettársa

Tudósító: Klész Imre
Forrás: velvet.hu

Bükkzsérci otthonában fejbe lőtte magát a hétvégén a 32 éves mezőkövesdi énekesnő, Csézi „Csézy” Erzsébet üzletember élettársa, L. László, aki bő három évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Csézy megnyerje a Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi fordulóját. A Velvet információját több helyi lakos is megerősítette, és hétfőn hajnalban már az énekesnő hivatalos honlapján is megjelent az első részvétnyilvánítás: „Őszinte részvétem! Imádkozom érted, hogy legyen erőd feldolgozni ezt a hatalmas tragédiát!” – áll a vendégkönyvben.

Tovább a velvet.hu-ra

24 hozzászólás Fejbe lőtte magát Csézy élettársa

  • Ez olyan megrázó és szomorú hír 🙁 Részvétem.

  • Laci

    :O :O :O :/ :O :O :O …nem találok szavakat!

  • tacom

    Őszinte részvétem.

  • Nyee01

    Először azt hittem, megint csak valami kacsa.Megdöbbentő.Nagyon sajnálom.

  • Robek

    Tisztelt Eschungary olvasó! Kedves fórumozó! Van köztetek biztos olyan ember aki ismerte Lajos Lászlót, vagy hallott már róla. De milyen ember is volt Ő? Nem szeretnék közhelyes lenni és nagy szavakat leírni róla, pedig mind igaz lenne!
    Elárulok azonban néhány olyan Eurovíziós kis titkot, amit rajtam kívül nagyon kevesen tudtak erről a nagyszerű emberről!
    2008 február végén ismertem meg Őt és Csézyt, azóta napi kapcsolatban voltunk. Volt, hogy órákon át beszéltünk telefonon. A legrövidebb telefonbeszélgetásünk talán 20 perc volt, de inkább 30. 2008-ban Belgrádban a döntő után ültem a hotel szobámban és több mint két órán át taglaltuk az elődöntőket és a döntőt (hajnal 3-kor tettem le a telefont). Többször találkoztunk is, amikor személyesen vitattuk meg az épp aktuális Eurovíziós történéseket. Természetesen nem csak az ESC volt mindig a téma, ugye ez mindenkinek világos, de most erre teszem a hangsúlyt!? Imádta Csézyt! Minden alkalommal úgy beszélt róla mint egy Istennőről.
    Még nem találkoztam olyan emberrel, akit ennyire érdekelt volna az Eurovízió. Nem-nem, nem úgy ahogy azt sokan gondoljátok, nem úgy mint titeket, minket! Őt a dolgok mögöti része érdekelte igazán és nem elsősorban a dalok, a titokra volt kíváncsi, arra, hogy Magyarország, hogyan nyerhetné meg a versenyt. Kérte, hogy készítsek neki statisztikákat a szavazási szokásokról. Átbeszéltük nem egyszer, hogy Málta, Albánia vagy Macedónia miért ad oly kevés pontot Magyarországnak, és mit lehetne tenni, hogy az említett országokból is 5, 6, 7, 8, vagy akár 10, 12 pontot kapjunk. Stratégiát szeretett volna készíteni, megfelelő dalszerző(-k), promóció, külföldi kapcsolatok stb. Legutóbb egy világhírű dalszerző neve is felvetődött akit szeretett volna megnyerni dalszerzőnek. Tenni akart a sikerért, és úgy érzem, hogy tudott is volna tenni! Kutatta kereste a választ, de sajnos már megtalálni nem fogja. Annyira hitt abban, hogy egyszer győztes ország leszünk, hogy azt magam is nehezen tudtam felfogni. Úgy éreztem álomvilágban él, néha szívesen megráztam volna a vállát „Hé, Laci ébresztő!”. Hitt abban, hogy egyszer sikerülni fog, és akarta, hogy sikerüljön ez az álom. Higgyünk mindannyian abban, amiben Lajos Laci is hitt; NYERJÜK MEG AZ EUROVÍZIÓT!
    A legutóbbi, 2-3 héttel ezelőtti beszélgetésünkkor a barátjának nevezett. Jó érzés volt. Köszönöm Laci, hogy a barátod lehettem!

  • Zoli

    Csatlakozom az előttem szólókhoz, őszinte részvétem. Robi szavai alapján nagyszerű ember lehetett!

  • Azt hiszem, két alkalommal találkoztam vele, először akkor, amikor lekéstük Csézy kezdőrúgását a Mezőkövesd-Ferencváros meccsen és bő fél órával később egy csárdában találkoztunk Zsórifürdőn, másodszor pedig akkor, amikor mentünk be a Beogradska Arena-ba a második elődöntőre és épp a bejáratnál vágott hátba, hogy nálunk van-e a magyar zászló és hogy milyen jó Csézy-s póló van mindannyiunkon 🙂 Azt hiszem, 4 vagy 5 ilyen póló volt náunk/rajtunk. A csárdás beszélgetésünkön nagyon sokat beszélt nagy szenvedéllyel, tele tervekkel. Nagyon szimpatikus volt a közvetlenségük, nem keltették a megközelíthetetlen sztárok érzését. Emlékszem, kellett statisztikák készítésében segítkezni Robeknek, sőt próbaszavazást is kellett csinálnunk, hogy az eddigi példák alapján melyik ország hány pontot adna nekünk, ha egy jó dallal indulunk. Ezeknek a hátterében Laci volt. Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy ilyen hirtelenséggel kellett véget vetni mindennek. Tegnap sem hittem el és még ma sem értem, hogy miért… Miért, miért…

  • Zsolti

    El sem tudom képzelni, mit érezhet valakinek a hozzátartozója, akivel ilyen történik. Részvétem!

  • biztosíték

    Már bocs, de mennyire önző az az ember aki öngyilkos lesz?!?! Én az ilyet szánom és megvetem, mert csak saját magára gondol. Szánalmas barom, bármennyire is jó ember volt életében – bár nem ismertem – akkor is csak egy gyenge jellem. Az ilyentől hányok! Minek telefonálgat? Lőjje fejbe magát és pont. ja, persze akkor nem lenne ekkora undorító mártír. BOA!!

    • tacom

      És te vajon gondolsz-e másokra, mások érzéseire, amikor ilyen stílusban nyilvánítasz véleményt?
      Az öngyilkosság, mint tett megítélése nem egyszerű. Kívülről mindig könnyű feketének és fehérnek látni a dolgokat, hogy ilyet vagy olyat nem lehet csinálni, és punktum. Nem ismerhetjük egészen pontosan ezeknek az embereknek a lelkiállapotát, a körülményeket. Szerencsés vagy, ha még soha nem kerültél olyan helyzetbe, hogy az elveid, szilárd meggyőződésed ellenére kelljen cselekedned, vagy legalábbis azok átgondolására kényszerülj.

  • Robek

    Kedves biztosíték! Azért ez durva volt amit leírtál! Ez szerintem egyáltalán nem így van. Sajnos az én édesanyám is így távozott, ezért talán én megértőbb vagyok és egész másként gondolom. Sajnálom, hogy van aki így gondolkodik, sőt szánalmas (ahogy Te is írtad!) 🙁

    • biztosíték

      Kedves Robek!

      Őszinte részvétem az édesanyád miatt, de szerintem a világ legönzőbb dolga az öngyilkosság. Bármekkora a baj, nem lehetsz elsődleges magadnak a gyerekeid kárára. Vajon édesanyád gondolt arra, hogy milyen kárt okoz ezzel Neked? Nyilván nem. Mi ez ha nem önzés? Isten nyugosztalja, nyugodjon békében, de számomra ez a tett a világ legnagyobb önzése.
      És attól, hogy más a véleményem még nem vagyok undorító és valószínűleg annyira korlátolt sem, mint te.
      Szép napot!

      • Erzsi

        Kétszer is visszaolvastam a hozzászólást. Sem az undorító, sem a korlátolt szó nem szerepelt benne. Miért vagy ennyire agresszív? Nagyon kategorikusan ítéled meg az öngyilkosságot. „A világ legönzőbb dolga”. Szerintem a világ olyan rettenetes, hogy számomra nem az a kérdés, valaki miért lesz öngyilkos, hanem az, mi tartja vissza az emberek többségét? Szerintem többnyire mások kedvéért maradunk életben. Képzeld el a kétségbeesés azon fokát, amikor valaki átlép ezen a gátláson, már a nem érdekli mi lesz a gyerekeivel, bárkivel, akiért érzelmileg „felelős”. Minden eset egyedi, nem ítélkezhetünk felettük.

      • K. Balázs

        Biztosíték! Senki sem oktalanul fog ilyen útra térni… most nem szeretnék többet írni, inkább gondolkozz el ezen!!

  • Monyek

    Egy ilyen nőért nem lettem volna öngyilkos. Csézy az a fajta, akire nem lehet számítani: öncélú, cserbenhagyó és számító.

  • Zoli

    Imádom, hogy ha van valami ilyen jellegű cikk, akkor szabályszerűen megjelennek az ilyen rosszindulatú emberek. Biztosíték, azért azt beláthatod, hogy ennél árnyaltabb a dolog, mint amilyennek te látod, még csak nem is sejthetjük, mik voltak a körülmények, a háttér, lelki állapot, stb. Jobban tudta, mit csinál, mint te tudod, és még ha tudatos is volt a halál, meg kell adni neki a gyászt. Szóval vagy jót írj vagy semmit, köszi!
    Monyek, Csézyt meg pláne nem kéne támadni, épp elég baja lehet neki anélkül is, ezeket a jelzőket meg aztán pláne nem tudom, mi alapján aggattad rá… Amilyen képet sugall a média, általában csalóka, de ha jobban megnézed a nyilatkozatait, akkor ez neked is feltűnhet… Öncélú? Esetleg céltudatos, de az nem negatív… Cserbenhagyó? Kit hagyott cserben? És mitől lenne számító? Érdekes gondolataitok vannak… Gratulálok!

  • Pista

    Nyugodjon békében.
    A családommal a szomszédfaluban szoktunk üdülni cserépfalunk minden évben,így már volt alkalmam látni a házat, ahol laktak.
    Csézyke meg elmehet a pcsába.

    • Nem értem, hogy miért szidja mindig mindenki Csézyt. Én nem ismerem személyesen, de amit látok az pont nem ez. Én azt látom, hogy kedves, bájos, elbűvölő díva… Van most neki elég baja szerintem, minthogy még azt olvassa esetleg, hogy az interneten hogyan szitkozzák!

  • Nem írok cikket belőle, de érdekes dolgot találtam itt: http://eszakhirnok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11703:csezy-oengyilkos-lett-a-magyar-enekes-parja-leadjak-a-vele-keszuelt-showt&catid=1:miskolc&Itemid=3
    A lényeg röviden: október 19-én Csézy és Laci együtt mentek a Magyarország, szeretlek! című vetélkedő stúdiójába, ahol az énekesnő játékosként szerepelt. 4 nappal később megtörtént a tragédia. A műsor november 13-án kerül képernyőre és kegyeleti okokból az m1 feliratban fogja tájékoztatni a nézőket, hogy a felvétel korábban, október 19-én készült.

  • Serinon

    Nagyon megdöbbentő hír, nagyon sajnálom, hogy ezt kellett látnunk. Kár, hogy egy olyan embert vesztettünk el, aki sokat dolgozott az ESC érdekében. Nyugodjon békében!

  • Zoli

    Tegnap olvasgattam dolgokat, és annyira gusztustalan, amit a bulvársajtó próbál kihozni a dologból. Példa annak, aki úgy érzi, régen volt ideges: http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/csezy-parja-lajos-laszlo-ezert-lett-ongyilkos-111793.html

  • Robek

    EXKLUZÍV INTERJÚ!

    A TV2 Napló című műsorában
    Keleti Andrea riportja és Vujity Tvrtko interjúja
    2011. november 13-án 19 órakor látható.

  • Jóci

    Bűnös!!!
    Minden vádpontban!!!
    Ha az a „Mintás Kisködmön” ami csézyin van egyszer szoritani kezd, Móra Ferenc írása beteljesedik!!!
    Úgyanis ebben a ködmönben nem egy TÜNDÉR LAKOZIK!!!