Eurovíziós dalok a Lakihegy Rádióban

Tudósító: Szűcs Viktor
Forrás: lakihegyradio.hu
Internetes közvetítés: http://lakihegyradio.hu/player/player.php

Néha már túl sok Amerikából. Európa a mi földrészünk. Talán nekünk van a legvastagabb történelemkönyvünk, az évszázadok során pedig rengeteg nép érkezett, megannyi hagyománnyal, szokással. De tőlünk indult a modern civilizáció is. Péntek esténként 20 órától egy órán át csak európai zene szól az EuroExpresszben. Kedvenceink mellett olyan számokat is hozok, melyeket itthon sehol nem játszanak, pedig több európai országban is hatalmas sikernek számítanak. Slágerlistás dalok, újdonságok, népies dallamok, eurovíziós számok, díjnyertes felvételek, kivételes ínyencségek.

5 Comments

Jaj, de tudnék most ellenpéldákat hozni, de tudom,itt most nem Európa pro és kontra a lényeg, hanem a Lakihegy rádió méltán dicséretre méltó műsora 🙂

Remélem, sikerül majd meghallgatni az adást. Nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen lesz a felhozatal! Meg arra is, hogy milyen lesz a fogadtatás a nagyközönség részéről. Ezt annyira hiányoltam a magyar médiából. Hajrá Viktor! Egyébként bizonyos debreceni rádióban szerintem a te “hagyatékodnak” köszönhetően fel-felcsendül a Just get out of my life, It’s all about you például…Legalábbis, ha meghallom, mindig arra gondolok, hogy na ez Viktor műve:)

Érdekes, hogy a Forrás Rádióban már régóta (mit ad Isten ugyanezen címmel), fut egy ilyen műsor. Ott is van Eurovíziós dal meg hasonlók. Félreértés ne essék, ennek én örülök, mert legalább kezdenek észbekapni a helyi rádiók! 🙂

én hallottam annó a Forrás rádió műsorát s az nem ‘mit ad Isten ugyanezen címmel’ ment. Műsorok között nincs, csak itt jelent meg két cikk, Eurovíziós 3 óráról, és hétről: http://eschungary.hu/rajongunk/a-forras-radio-az-eurovizio-melle-all/comment-page-1/?shoutboxOp=15 http://eschungary.hu/rajongunk/eurovizios-het-a-forras-radioban/ Én már várom az előttem szólóakhoz hasonlóan a műsort 🙂 Végre egy rádió, ahol nem csak alkalmi az Eurovízió szerepe. ugye neten is lehet hallgatni?

Nincs a műsorok között, de a gyárban nálunk mindig az szól és szerda esténként biztosan hallani fogod 🙂 Ott nyár eleje óta vannak ezek az új műsorok, a honlapjukról én sajnos nem tehetek.

Comments are closed.