Naptár

2011. október
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2012: Szlovákia nem akarja

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com
Eredeti kiadás: 2011.10.07. 23:54
FRISSÍTVE!

A medialne.sk cikke szerint a szlovák közmédiát összefogó RTVS nem indít senkit sem a bakui Eurovízióra. A hírportál szerint az RTVS-nek sok terve van új műsorok indításával kapcsolatban, így nem maradt pénz az Eurovízióra.

Az RTVS programigazgatója szerint a nézők nem maradnak zene nélkül, és ahogy mondja, a legendás popzene vissza fog térni a televízióba. A hírt még nem erősítették meg hivatalosan. Tavaly Szlovákia többször is visszalépett a részvétel végleges határideje előtt, de a legutóbbi jelentkezésük visszavonására már nem volt idő, így büntetés és eltiltás helyett nekivágtak a versenynek.

FRISSÍTVE: Az eurocontest.cz megszerezte Richard Šümeghy STV szóvivő közleményét, amiben leírja, hogy az azerbajdzsáni eurovíziós részvétel sorsa még nincs eldöntve.

27 hozzászólás Eurovízió 2012: Szlovákia nem akarja

 • Asvi

  Nagy kár! Azért is meglepo a hír, mivel eddig a koztévé új vezetése nagyon pozitívan állt hozzá a versenyhez. Talán majd 2013-ban.

 • Hát ez nagyon szomorú. Remélem még nem hivatalos. Vagy ha igen, akkor azt kellene csinálniuk, mint tavaly, és végül megint csak indulnak 😉

 • Vivi

  Ha az idei dalukra gondolok, akkor annyira nem is fognak hiányozni nekem, bár természetesen annak örülnék ha minél több ország képviseltetné magát, úgyhogy ebből a szempontból kár.

  • K. Balázs

   az idei daluk remek volt, az egyik kedvencem volt! Remélem nem fogják megerősíteni ezt a szörnyű hírt és indítanak egy újabb remekművet mint Kristina és a Twiins dala volt!

   • Vivi

    Neked tetszett, nekem nem, ízlésről nem fogok vitatkozni 🙂 Személyes véleményen továbbra is az, hogy nem fogok a kardomba dőlni, ha nem indulnak és akkor se ha igen 😉

  • Nekem eddig az össze indulójuk nagyon tetszett, és mindegyik nagyon alul értékelt volt az adott év mezőnyében. Nekem az 1998-as év kedvence például Katrína Hásprová a Modlitbával, de 2009-ben Kamil Mikulćik és Nela Pocisková dala is TOP 15, míg, mint egy nagy Kristína-fan, róla nem is kell, hogy beszéljem, és a TWiiNS is mély nyomokat hagyott bennem. Ők szintén nagyon tetszettek 🙂

   • Erzsi

    Úristen az égben! Nyee, olvastad ezt? 98-ból a Modlitba a kedvence! Tud ez a fiú meglepetéseket okozni, mi?

    (Máté, ha érdekel: Rajongói klub/Replay contest/1998/részletes lista. Sajnos, nem volt tömegbunyó a szavazásnál annak idején.)

   • Annak idején még nem is fórumoztam, sőt mi több, az Eurovízióról is csak annyit tudtam, hogy volt egyszer Rúzsa Magdi… De hát, azóta már belenőttem az ESC-világába én is 🙂

 • Zsolti

  Nekem tőlük Kamil Mikulčík és Nela duettje a favorit. Sajnálom, hogy jövőre kimaradnak.

 • z

  Szlovakia Europabol is eltunhetne, meg a vilagbol is, nem csak az ESCbol. Bar akkor kerdeses hogy en hol elnek… engem az haborit fel, hogy ennek az orszagnak semmihez sincs normalis hozzaallasa, csak az idiota hokijukhoz. aztan csodalkozunk hogy a vilag nem tudja hogy van Szlovakia. hat ha meg az ESCben sem veszunk reszt, meg Europa sem fogja megjegyezni hogy egyaltalan letezik ez az orszag… szomoru… a koztelevizio meg a szorakoztato musoraikkal elmehet a … ugysem fog nekik mukodni. eddig sem mukodott, ezutan sem fog… az embereket nem fogjak tudni atnevelni a szorkaoztato kereskedelmi programokrol a koztevere. MTV is akarhogy kapalodzik, nem megy neki. s ez mindenhol igy van. epp ezert ellene az ESCre penzt hagyni, nem pedig ilyen gyenge kifogassokkal jonni, s visszalepni… dehat ez Szlovakia. egy kis, komplexusokkal teli orszag, akik mivel a Twinssel nem tudtak megnyerni az ESCet, nem eri meg nekik jelentkezni, mert minek is…

  • K. Balázs

   Hát, kis igazság van abban amit írtál, ha még a Twiinsel sem tudtak nyerni akkor nem tudom mit küldhetnének, amúgy érdekelne hogy melyik ország mennyit költ egy-egy versenyre, kíváncsi lennék hogy Szlovákia és Magyarország mennyi pénzt adott Wolf Kati és a Twiins előadására!

   • ubulthebest

    Ahogy figyeltem, nagyából ugyanannyit, de lehet hogy még a szlovákok többet is… de egyértelmű számomra hogy az országok közül Svédország, az Egyesült Királyság költötte a legtöbbet erre az évre, szerintem. Már maga a színpadkép, promó turnék, promó termékek, sajtómegjelenések…

   • Csak kérdés, hogy mennyit állt belőle az énekes és mennyit a tévé.

   • K. Balázs

    Szerintem ha körülbelül ugyanannyit költöttek akkor Szlovákia jobban megoldotta mert a Twiins számos európai országban fellépett a dalával, és (szerintem) a színpadon is elbűvölőbbek voltak mint Kati!

 • Zolecs

  Én majd csak akkor veszem biztosra h visszalépnek amikor már lejár a jelentkezési 6áridő.Tavaly is vagy 60x gondolták meg magukat.Mindenesetre ha visszalépnének, azt sajnálnám.Több okból is:
  1.Nem szoktak azért rossz dalokat küldeni, legalábbis Kristína meg a Twiins is bejött nekem.Egy döntőt megérdemeltek volna.
  2.Szeretem ha minél több ország versenyez.

 • nyee

  Megint esc volt az x faktorban…észrevette vki?:D

 • Zsolesz

  az X faktorban folyamatosan ESC megy! Drip Drop, Its for you…. és a többi!

 • Asvi

  A szlovák szappanopera folytatódik :-)Sumeghy szóvivo dementálta a hírt. Miklánek programigazgató meg ne beszéljen hulyeségeket ha még semmi nincs eldontve. Ismétlodik a tavalyi szitu.

 • Asvi

  Kiszivárogtak hírek, hogy állítólag nagy lobbycsoport van az RTVS-en belul az eurovízió-t illetoen, szóval sokan akarnák a versenyt, kérdés, Miklánek programigazgatót meg-e gyozik.

 • Tusán

  Kicsit unalmas, hogy a szlovákok minden évben a döntésképtelenség ékes példájává lépnek elő.