Mélybulvár: Eurovízió fan a norvég mészáros

Tudósító: Madura Máté
Forrás: theglobeandmail.com

A norvég mészárosként elhíresült 32 éves Anders Behring Breivik, aki már bejelentette, hogy a merényletekben nem volt társa a 93 áldozatot és 96 sérültet követelő támadássorozatban, bár a rendőrség, még vizsgálódik ez ügyben. Breivik könyörtelennek, de szükségesnek nevezte tettét. Április 27-én kezdett naplója írásába, melyben részletesebben kifejtette a robbantással kapcsolatos terveit.

Az egyik részben arról ír, hogy folytatja az acetilszalicilsav szintetizálását az aszpirinből…, majd később rátér arra, hogy ma este van az Eurovíziós Dalverseny döntője. “Imádom az Eurovíziót! – Az én országom elég rossz idén; politikailag korrekt hozzájárulás, mint mindig. Egy hajléktalan, Kenyából, egy bongó dallal képviselt egy európai országot; az én hazámat!” – áll a május 14-i naplóbejegyzésében.

Stella Mwangi nem jutott be a düsseldorfi verseny döntőjébe – az első elődöntőben a tizenhetedik helyen végzett – habár a “Haba Haba” című dalát, az első tízbe várták a főbb fogadóirodák.

12 Comments

“I continued to synthesize acetylsalicylic acid from aspirin … It’s the Eurovision finale today.”
– remélem nem morbid, amit mondok, de így ebben a formában van ebben valami parodisztikus. Ha esetleg jövőre valaki nem tudná, mivel üsse el a döntő előtti várakozás feszült pillanatait, na az most kapott egy tippet.

Szegény Stella,milyen szarul érezheti magát, egy gyilkos őt szapulja a naplójában… PEDIG STELLA DALA JÓ VOLT :/

Mi volt abban a jó? De örültem neki amikor megtudtam h kiesnek.Én sem örülnék neki ha egy olyan képviselné Mo-t akinek aztán tényleg semmi köze sincs hozzá.Mondjuk vmi arab zenével vagy nemtudom. Na persze ezért terrorista nem lennék.

Tipikus nyári sláger a Haba Haba, én mutattam ismerőseimnek, és tetszett nekik 😀 És én nagyon szeretem, hogy olyan egyszerű az egész dal, árad belőle a jókedv. Legalabbis én ezt szeretem benne.

A hírekben azt mondták róla, hogy ellenzi a kulturális sokszínűséget. Ugyanakkor eurovízió rajongó. Ebből is látszik, micsoda káosz van az agyában.

Olvasom a címet: “Eurovízió fan a norvég mészáros” – mondom magamban: naná, mivel kb. minden második skandináv az…

Nem ezért vagy azért, de egy ilyen ember, aki majd száz “honfitársát” kinyírja, mi jogon mondja: “Egy hajléktalan, Kenyából, egy bongó dallal képviselt egy európai országot; az én hazámat!”… és itt most a HAZÁM szóra gondoltam…

Comments are closed.