Naptár

2011. július
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Fórum: Szavazás a mindenem!

Sziasztok! Hányatott sorsú fórumunk új alapokra fog épülni ismét. Mivel nem volt nagyon népszerű az, hogy külön átlépjenek olvasóink a fórum oldalaira, viszont ha valamilyen téma felmerült valakiben, azt mindig az épp „kéznél lévő” cikkhez írta hozzászólásnak, így a következő változások lesznek a fórumozás terén.


Az old.eschungary.hu cikkei között fognak mindig megjelenni az új fórumtémák, Fórum címke és Fórum kezdetű „cikkcím” megjelöléssel. Az újfajta fórum összes témája megtalálható lesz az oldalsávon kilistázva.

Előnye, hogy ugyanazt a felületet kell használnia mindenkinek.

Hátránya, hogy önállóan nem fog tudni létrehozni senki sem fórumtémát.

Természetesen itt a kávézóban lehet javaslatokat tenni új téma nyitására, és akkor folytatódhat témánként a beszélgetés.

A nosztalgia kedvéért elmentettem a legutolsó fórumunk néhány népszerű topikját, ha valaki vissza akarja olvasni, vagy ki akarja nyomtatni az oldalakat.

efsc2010 esc2010szavazás eurovizio2011 Eurovízió 2010 Kávézó Rajongói találkozó

2 922 hozzászólás Fórum: Szavazás a mindenem!

 • Pitbull

  Gratulálok a győztesnek!
  Köszönöm kecske14-nek a rendezést!
  EEMD-n találkozunk.

 • kecske14

  http://hu.imd-hungary.wikia.com/wiki/IMD_2015

  Itt megtalálhatóak a pontok, ponttáblázatok részletesen!

 • Pitbull

  Szeretném megóvni az IMD döntőjének eredményét!
  Ugyanis rossz a pontösszesítés!
  Az IMD Wikia-s honlapjára felkerült részletes ponttáblázat alapján én 6 (hat) pontot adtam a fehérorosz dalra és 0 (nulla) pontot a franciára, holott a valóságban ennek éppen az ellenkezője igaz. Ha a valós pontokkal számolunk, akkor a francia dal helyezését ez nem befolyásolja, viszont a fehérorosz három helyezéssel hátrébb csúszna! Kérem javítani az eredményt!

 • Perseus

  Mindenek előtt gratulálok a győztesnek, magam is pontoztam Elina dalát, de erőteljes túlzásnak gondolom azt a hatalmas előnyt, amivel megnyerte a versenyt, ennyivel nem jobb dal a többinél. Mint általában, megint szembe mentem a közízléssel, mivel a győztes dalra senki nem adott kevesebb pontot nálam.
  Ismét és sokadszor bizonyosodott be, hogy szláv nyelvű dalt indítani az efféle versenyeken, nem a jó helyezés elérésének záloga, ugyan némelyik döntőbe jut, de ott rendre a hátsó traktusban maradnak.
  Meglepő számomra a Voltaj Top10-es helyezése, nem gondoltam volna, hogy ennyire előre kerül.
  A saját döntős dalaim közül számítottam rá, hogy Polina hátul végez majd, de az utolsó helynél azért többet vártam tőle, Boggie helyezése viszont totális csalódás, simán Top5-be vártam, az ismertebb fórumozók zöme pontozta, azonban a rengeteg, számomra ismeretlen nicknevű szavazó rendre pont nélkül hagyta. Örülnék, ha ezek az új emberek a hozzászólásaikkal is megtisztelnék a fórumot, ugyanis feltűnően lagymatag volt a kommentelési hajlam a verseny során, hárman-négyen próbáltunk életet lehelni a topicba, miközben a döntőben azért bőven voltak szavazók.
  Ha jövőre is megrendezésre kerül az IMD és még lesz lehetőségem rá, akkor mindenképpen indulni fogok, de jobb lenne egy kicsit több játékos. Talán újra meg kellene fontolni azt, hogy még májusban indítsuk el a játékot, akkor még összejöhetne 10-12 fórumozó is rá, mert 10 játékosnál kevesebb esetén túl sok dal jut egy főre a mezőnyből.
  Végül, de nem utolsósorban, köszönöm kecske14-nek a játék lebonyolítását. Első rendezésnek nem volt rossz, a menet közben felmerülő problémákat gyorsan orvosolta, legközelebb nyilván gördülékenyebben megy majd a dolog. Hatalmas köszönet neki és a többi közreműködőnek az IMD Wikia-oldaláért, kellett már egy ilyen. Ugyanígy köszönet jár Mona Lisa-nak és segítőtársainak az EEMD hasonló összefoglaló weblapjának elkészítéséért, örülök, hogy ha kis mértékben is, de részese lehettem ennek a munkának. Bízom benne, hogy mindkét weblap hasznos segítséget fog nyújtani a leendő játékosoknak a továbbiakban.
  Már nagyon várom az EEMD 2015 indulását, van négy potenciális utolsó helyezett dalom rá! 🙂

 • Fox

  Sziasztok!
  Lassan de biztosan remélhetőleg beindul a szezon és vége lesz ennek a holt időszaknak.
  Na szóval, hogy a közepébe csapjak… Tavaly mivel valami csoda folytán megnyertem az EEMD-t (pontosabban fogalmazva a Waylon dala nyerte meg) meg kellene szervezzem a versenyt. Én személy szerint ha lehet visszautasítanám a szervezés lehetőségét mivel sajnos idő hiányában nem tudnám normálisan megvalósítani, és hogy őszinte legyek fikarcnyi tapasztalatom sincs e fajta versenyek szervezése terén.
  Széééép napot mindenkinek és hajrá EEMD 2015 🙂 !

 • Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérni, hogy ha új szavazós dologba fogtok, akkor legyetek szívesek várni szombatig. Adatbázis lementés volt a hétvégén, azok a hozzászólások félig-meddig el fognak tűnni, amik 09.19-25 között születtek. Túl nagy méretet foglal a sok cikk, komment és kép a tárhelyen 2008 óta, optimalizálni kellett a dolgokat. A részleteket elmondom később. Köszi a türelmet! 🙂

  • Levi21

   Akkor leírnám itt is:
   Tudnál írni egy cikket a Juniorról ha megkérlek? Gondolok itt az eddig meglévő dalokra (Albánia, Fehéroroszország és Ukrajna), meglévő énekesekre vagy bejelentési dátumokra és nemzeti döntőkre. Valamint ha lehet külön a holland nemzeti döntő első elődöntőjéről és a szlovén nemzeti döntő első elődöntőjéről is örülnék, ha lenne említés benne. Nagyon hálás lennék érte! 🙂

   • Szia. Nem terveztem ilyen cikket, de szívesen veszek bárkitől. Nekem most erre nincs sajnos kapacitásom. Ha érzel kedvet magadban, írhatsz te is, segítek ha technikai tanácsadásra lenne szükséged.