Igazságot az elődöntőből kiesetteknek! – Döntő

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_dJCtTO_8j8[/youtube]Tudósító: Németh Bálint
Forrás: old.eschungary.hu
Eredeti kiadás: 2010.09.27. 07:49

Eldőlt, hogy melyek azok a dalok, amelyek ezúttal be tudtak jutni a döntőbe a magyar rajongóknak köszönhetően. A legtöbb évben nagyon szoros eredmény született, csupán néhány pont döntött a továbbjutókról, de a részletes eredményeket csak a döntő után tudhatjátok meg.

A döntőbe 25 dal került be, most ezekre lehet szavazni. A 10 kedvenc dalt kell pontozni: 12 pont jár a legjobbnak, 10 a másodiknak és így tovább.
A szavazás lebonyolítása ez alkalommal is igazi csapatmunka: a szavazást ezúttal Haladi Balázs összefoglaló videója segíti, köszönjük szépen!
A kitöltött szavazólapot (letöltés itt!) névvel ellátva a [email protected] email címre lehet elküldeni, a határidő október 8. 20:00.

46 Comments

Az egy nyálas, hamisan előadott plágium a csokik országából. Mégis az utóbbi időben az egész Euróvíziós hacacáré abszolút kedvenc dalává nőtte ki magát nálam. (Bővebben a szavazás után.)

Elküldtem tegnap én is a szavazataimat.
Kíváncsi leszek ki lesz a nyerő. Volt még 1-2 dal akiket szívem szerint pontoztam volna.István nem jövök rá kire gondolsz. :O
miért csak szavazás után osztod ezt meg velünk?

Nem akarok befolyásolni senkit semmilyen irányban. Ha az a szám másnak is tetszik, úgyis szavaznak rá nélkülem is. ( A pontszámaimból minden világos lesz.)

kész a listámon,csak megpróbálom minél később küldeni h én legyek az utolsó 🙂
a végén meg az lesz h elfelejtem xd

Ja hogy ilyen taktikák is vannak 😀 Akkor ma még várható pár szavazhat 🙂 Amúgy bocsi, de vszínűleg csak holnap lesz eredmény, mert ma kihagyhatatlan programom akadt 🙂

basszus pont egy vidit csinálok a ’07-es évről és ugy belemerültem hogy most jutott eszembe h küldeni kéne a pontjaim,remélem nem baj ha 10 perccel a határidő után küldöm ?!

wááááááááááá azthittem éjfél a határidő!

Ha nem egész egy órával túlléptem a határidőt, de még nincs meg a vidi beleszámítod létsziii 🙁

Nyugi, beleszámítottam, meg se néztem az időpontot 🙂 Most fejezem be a scorewizt meg a videót, de nem biztos h még ma feltöltöm, de holnap mindenki láthatja várhatóan 🙂

Comments are closed.