Naptár

2010. szeptember
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Az X-factor győztese lehet Olaszország 2011-es eurovíziós képviselője

Tudósító: Klész Imre
Forrás: Mediaset – esctoday.com

Ma tartottak sajtótájékoztatót az olasz X-Factor negyedik szériájáról, ahol érdekes módon előjött az Eurovízió is, mint téma. Az olasz miniszterelnök Silvio Berlusconi tulajdonában lévő Mediaset médiavállalat internetes oldalán a következő nyilatkozat jelent meg:
„Az idei újdonságok közé sorolható az is, hogy az X-Factor győztese nem jut be automatikusan a SanRemo fesztiválra (…) De Gianmarco Mazzi, a fesztivál művészeti vezetője megígérte, hogy figyelemmel fogja kísérni a tehetségkutató műsor alakulását. Nagyon valószínű, hogy a győztes részt fog venni az Eurovíziós Dalversenyen.”

Az X-Factor című műsor az EBU tag RAI közmédium második csatornáján holnap este főműsoridőben fog elstartolni.
Minden évben előjön Olaszország visszatérése az Eurovízióhoz: talán most van erre a legnagyobb esély.

35 hozzászólás Az X-factor győztese lehet Olaszország 2011-es eurovíziós képviselője

  • virike

    juhú!!!
    éljen!!!!
    remélem tényleg bekövetkezik!!!!!!!!

  • Na végre valami eszméletlen jó hír xD Nagyon jó lenne, és az is ha alapból döntősök lennének, és akkor megint 25-ös döntő lenne 😀 ooo, nagyon örülök 😀 😛

  • Tyky8

    Na most ez igaz? Olaszország visszatér? Ne, ez valami álom… Facebooknak igaza lehetett: csodás nap vár ma rám. Asszem értem miért.

    De visszatérőként rögtön annyi pénzt beleölnének, hogy az EBU rögtön döntőbe tenné őket? Vagy idén ÖtNagy ország lenne, csak NÉmetország győztesként alapból bent van… Majd kiderül…

  • lala81

    Tyky8: Már el van döntve. Döntőbe 10-10 dal jut az elődöntőkből a négy nagy ország mellé. Mivel Németország négy nagy egyike és nyertes ország így „csak” 24 ország lesz a döntőben.

  • Zolecs

    Ezt most nem értem,az okés hogy még bőven lehet jelezni a részvételi szándékot,de nem bejelentették san marinoval meg a többivel együtt hivatalosan hogy jövőre se lesznek?

  • Endhre

    na ez szuper hír.Jól fogok aludni most…:)

  • virike

    very cool!!!! ahogy én mondanám!!!!

  • Zolecs

    pár napmúlva megtudjuk ciprus énekesét is!
    lehet tudni a jelöltek nevét vagy csak kiböknek egy nevet h ő megy és kész vagy lesz valami döntőféleség is?tud valaki valamilyen infót erről?

  • virike

    nem tom!!!!!
    én is azon gondolkodtam!!!
    bár lehet hogy már megvannak az emberkék csask ki kell választani valakinek őket!!
    de az a lényleg hogy nemsokára már tudni fogunk még 1 biztos pontot!!! 🙂

  • ubulthebest

    Hello mindenkinek!

    Szerintem is tök jó hír. De azért várjunk még ezzel. Én is úgy emlékszem, hogy Olaszország már bejelentette azt, hogy 2011-ben sem indítanak versenyzőt. De azért még csodák lehetnek 😉
    Jó lenne már a mi indulásunkról is hallani. 😀 Remélem arra se kellmár sokat várni. 🙂

  • virike

    ja jó lenne ha már szivárognának hírek már!!!!!

  • BaLáZs

    Szerintem biztosan fognak indítani versenyzőt! 😀
    Ez viszont nagyon jó hír! Szerintem, ha Olaszo., Ausztria, Liechtenstein visszatért/debütál, akkor már csak Mo. jön :D, uh. vegyük biztosra a részvételt, zenében sajnálom, egyébként nem, Izrael nyugodtan visszaléphet, senkinek sem fog hiányozni, Libanon pedig Jöjjön! 😀 és hányan is leszünk, ha midenki részt vesz? 😉 min. 44-en 😀 és már csak egy ország és Go!

  • virike

    én szeretm izrael számait!!!!
    de libanon is biztos jól szerepelne!!! hát nem tom ki mellé pártoljak!!!!

  • seva9

    Végre jóhírek 😀

  • virike

    ja ja!!!! ünnepeljünk!!!! bontsunk pezsgőt!! 🙂 !!!!!!

  • Zolecs

    hol hallottatok ti libanon debütálásáról híreket?
    a wikipédiát az szerkeszti aki akarja.

  • virike

    mindegy!! de azér reménykedni lehet nem??

  • ubulthebest

    Én már több helyen is olvastam róla, hogy Libanon mindenképp indulna az Eurovízión, ha Izrael nem indulna, vagy ha megkapnák azt az engedélyt, hogy nem közvetítik, az izraeli előadó szereplését, úgy mint, ahogy Azerbajdzsán tette 2009-ben Örményországgal szemben. Természetesen az EBU ezt nem engedte így nem indultak.De ha Izrael nem indul akkor Libanon igen.

  • ubulthebest

    Ja és Azerbajdzsán azért pénzbüntetést akpott, ha jól emlékszem.

  • virike

    nekem mindegy!!!!! jó lenne ha libanon indulna!!!!!
    de hát ki tudja mi lesz!!!

  • Jajj, már megint az a rohadt politika. Azért, mert a politikusok karrieristák és utálják egymást, attól még a zene szólhat nem? Hisz a zene nem ismer határokat.

  • virike

    hát ja!!!
    én is azt mondom ez egy verseny ahol az országok énekesei mérik össze tudásukat és nem a politikusok!!!!
    de hát ha így gondolják az országok hogy egy ilyen zenei versenyen 1 másik ország miatt nem vesznek részt!!! hát ugy kell nekik!!!!!

  • lala81

    Libanon 2004-ben indult volna, de kijelentette, hogy Izrael dala helyett reklámot sugároz. Libanon nem ismeri el Izraelt önálló független államnak. Így EBU kizárta és ha jól tudom 3 évre eltiltotta indulási jogától. Ekkor felajánlották Magyarországnak indulás jogát még úgy is, hogy a dalokat már ki kellett volna választania. Mtv az idő rövidsége miatt mondott nemet.
    De ugye EBU nem enged politikát beszövődni a versenyre így Libanon addig nem indulhat amíg ezen álláspontján nem változtat. Izrael pedig indulni fog szerintem, hiszen egyik legsikeresebb országok egyike. (Én szeretem a dalaikat)
    Olaszország indulása kétséges. De talán. Örülnék neki, De örülnék ugyanígy San Marinonak, Monaconak , Andorrának. Kis államok de lehet földünkön sokan még azt sem tudják merre vannak e államok. És siker esetén (döntő) felkapná mindenki a fejét. Magyarország pedig remélem indul Dunatv révén, ha Mtv nem indít. Igaz duna még nem aktív tag tudtommal, de EBU különleges engedélyével indulhatna.

  • virike

    ja én is szeretem izraer dalait!!!!!!!!
    de ez még a jövő kérése!! 🙂
    mármint az indülás!! ki indul ki nem!!

  • Na hali mindenki ! 😀 Hát … nem lenne rossz , ha indulna Olaszország 😀

    Libanonra visszatérve . Libanon 2005-ben akart indulni , de izraeli dalnál ment volna a reklám , az EBU nem engedte , jött a 3 év kizárás . A 2004-es magyar részvételről annyit tudok , hogy az mtv jelezte a részvétel szándékát , de visszaléptünk … javítsatok , ha rosszul tudom 😀

  • virike

    én nem tom!!!!!!!
    de olaszországnak én is!!!!!-ű

  • Zolecs

    itt vannak ciprus jelöltjei:

    Costas Ioannides
    Christos Milordos
    Nicole Nikolaidou
    Louis Panagiotou
    Daphni Seisou
    Annita Skoutela
    Stella Stylianou
    Malvina Charalambidi
    Marios Charalambous

    igazából nekem tökmindegy.de most csajt küldjenek 🙂

  • virike

    ja!!! igaz!!
    de ma választanmak nem?? vagyis a wiki azt irja!!!! 🙂

  • Nem igaz, hogy egy hét alatt semmi hír. Már legalább másfél hónapja senki sem jelentette be indulási/debütálási/visszalépési szándékát. Nincs hír Magyarország helyzetéről sem… nekem mostanában minden olyan homályos. Remélem a ma esti ciprusi előadó-kiválasztás után, már valamivel tisztábban fogunk látni, és megindulnak az „őszi bejelentések”, vagy hogy is fogalmazzak. Olaszországnak nagyon örülnék, remélem, hogy ez most nem csak hitegetés, és álhírverés, hanem tényleg visszatérnek több mint 10 év kihagyás után a mezőnybe, és a sikerszériájukat folytatják 😀

  • virike

    ja!!! én is remélem hogy nemsokára ontják magukból az országok a híreket!!! 🙂