Eurovízió 2010: Spanyol rajongó a színpadon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fdBLCT7bVCs[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU
Frissítve: az aftonbladet.se információival

A spanyol versenyző fellépésekor egy rajongó úgy érezte, hogy megtanulta a koreográfiát és felment segíteni a színpadra Daniel Diges-nek. Mivel a színpadon egyébként is csak 6-an szerepelhetnek, ezért a biztonsági személyzetnek kellett érvényesítenie az EBU szabályzatát és leléptetnie a kéretlen háttértáncost. Daniel Diges a verseny végén megismételhette a produkcióját. Második alkalommal már nem történt rendzavarás.

Az Aftonbladet című bulvárlap szerint a katalán Jimmy Jump, minden jónak elrontója bukkant fel a spanyol produkció közben. Az 1974-ben Jaume Marquet Cot néven született „sportember” életcélja minden nézett műsorba beszivárogni, hogy megzavarja a programot. „Trófeái” között van például a 2004-es labdarúgó EB döntője, amikor egy FC Barcelona zászlót dobott Luis Figo arcába, mert a katalánok legnagyobb riválisához, a Real Madridhoz igazolt. 2004-ben átszaladt a Forma 1 spanyol nagydíjának rajtvonalán verseny közben. A 2007-es rögbi világbajnokság döntőjén is pályára keveredett. 2009-ben a Roland Gaross döntőjében Roger Federer fejére egy piros sapkát szeretett volna húzni.  És most itt az újabb: a spanyol produkcióban való részvétel a 2010-es oslói Eurovízión. A biztonságiak hamar elvezették, majd előállították Sandvika rendőrőrsén. Az Eurovízió főellenőre engedélyezte, hogy az összes versenydal után még egyszer előadhassa Daniel Diges a spanyol versenydalt.

Comments

17 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2010: Spanyol rajongó a színpadon” bejegyzéshez

 1. Kajli25 avatar
  Kajli25

  És jobban is sikerült az előadás!
  Szeretem ezt a dalt 🙂

 2. Fairygirl avatar
  Fairygirl

  Ez mekkora már! 😀 Erről még itt lemaradtam, pár másodperccel később értem haza. De Daniel, meg a táncosok is tök profin viselték, a szemük se rebbent. Azért a szervezőket nem fogják megdícsérni.

 3. rocknish avatar
  rocknish

  Láttam amikor berohant, de azt hittem az előadás része és elkésett egy táncos 😀

 4. Mara avatar

  Ez a Jimmy Jump egy őrűlt!

 5. Zoey avatar
  Zoey

  Én csak azt láttam, amikor leugrott a színpadról, de fel sem tűnt, hogy nem oda illő személy 🙂 Mekkora már! Nem is gondoltam, hogy ilyen híres, mindenhol ott lévő emberről van szó 🙂 🙂 🙂

 6. Fairygirl avatar
  Fairygirl

  Sose sittelték még le ezt a fickót? 😀

 7. tanonc avatar

  a jó büdös qva anyját az ilyen szemét g…ci állatnak!
  Csak azért, mert felnűnési betegségben szenved, attól még nem kell tönkretenni mások munkáját, nem kell lejáratni saját országát.

  Adnék én az ilyen szemét mocskos patkánynak! 🙁

 8. Fairygirl avatar
  Fairygirl

  😀 Relax, tanonc!

 9. Namex avatar

  Hát ez a Jimmy Jumper egy gátlástalan dög …. :S

 10. valaki avatar
  valaki

  Szerintem tök jó volt – és van egy olyan sejtésem, hogy ez plusz szavazatokat is hozott a spanyoloknak…

 11. Bandi avatar
  Bandi

  😀 Mint Rémi 😀

 12. tacom avatar
  tacom

  Szerintem meg a spanyolok ezt leszervezték maguknak, hogy így a show elején is meg a végén is elhangozzon a daluk! Azért nem lepődött meg az énekes sem. Tuti!:D:D:D

 13. Kajli25 avatar
  Kajli25

  Vagy egyszerűen csak profi… de tényleg semmi reakció nem volt, annyiban letett Danielen észrevenni, hogy egy kicsit gyengébb volt a hangja. De másodjára tarolt! 🙂

 14. Zolecs avatar
  Zolecs

  nekem fel sem tűnt,meglátszik mennyire közömbös volt idén spanyolország nekem,csak arra lettem figyelmes h j.zs. bemondta h megismétlik az előadást.

 15. D.B. avatar
  D.B.

  A táncosok némelyikén felfedezni némi rezdülést, hogy „most mi van”, de profin folytatták… a jobb szélső táncos rázta kicsit a fejét 😀
  Nevetséges ez az ember… Be kéne csukatni valahova.

 16. Vick019 avatar
  Vick019

  Én Daniel helyében befejeztem volna az éneklést és adtam volna annak a fajankónak egy nagy fülest. Van bőr a képén az ilyennek? Elrontja mások munkáját. Látszódott rajtuk, hogy meglepődtek. Daniel-nek kinyílt a csipája amikor levitték azt a Jimmy Jump-ot.

 17. virike avatar
  virike

  hogy lehet valaki ilyen ünneprontó szemét f..sz
  mér kell más több hónapos munkáját tönkretenni
  az ilyet elmegyogyintézetbe kéne zárni
  hát ha ez ilyenkor boldog akkor milyen lehet akkor amikor mérges vagy szomorú?????????
  én biztos hogy adtam volna neki 1 2 pofont hogy tanulja meg hogy ez nem így megy
  ha ebbe a fazonba valaki egyszer is beleszeret akkor az hülye!!!!!!!!!!!!!!
  zárják elmegyógyba!!!!!!!!!!!!!!!