Eurovízió 2010: Spanyol rajongó a színpadon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fdBLCT7bVCs[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU
Frissítve: az aftonbladet.se információival

A spanyol versenyző fellépésekor egy rajongó úgy érezte, hogy megtanulta a koreográfiát és felment segíteni a színpadra Daniel Diges-nek. Mivel a színpadon egyébként is csak 6-an szerepelhetnek, ezért a biztonsági személyzetnek kellett érvényesítenie az EBU szabályzatát és leléptetnie a kéretlen háttértáncost. Daniel Diges a verseny végén megismételhette a produkcióját. Második alkalommal már nem történt rendzavarás.

Az Aftonbladet című bulvárlap szerint a katalán Jimmy Jump, minden jónak elrontója bukkant fel a spanyol produkció közben. Az 1974-ben Jaume Marquet Cot néven született “sportember” életcélja minden nézett műsorba beszivárogni, hogy megzavarja a programot. “Trófeái” között van például a 2004-es labdarúgó EB döntője, amikor egy FC Barcelona zászlót dobott Luis Figo arcába, mert a katalánok legnagyobb riválisához, a Real Madridhoz igazolt. 2004-ben átszaladt a Forma 1 spanyol nagydíjának rajtvonalán verseny közben. A 2007-es rögbi világbajnokság döntőjén is pályára keveredett. 2009-ben a Roland Gaross döntőjében Roger Federer fejére egy piros sapkát szeretett volna húzni.  És most itt az újabb: a spanyol produkcióban való részvétel a 2010-es oslói Eurovízión. A biztonságiak hamar elvezették, majd előállították Sandvika rendőrőrsén. Az Eurovízió főellenőre engedélyezte, hogy az összes versenydal után még egyszer előadhassa Daniel Diges a spanyol versenydalt.

17 Comments

Ez mekkora már! 😀 Erről még itt lemaradtam, pár másodperccel később értem haza. De Daniel, meg a táncosok is tök profin viselték, a szemük se rebbent. Azért a szervezőket nem fogják megdícsérni.

Én csak azt láttam, amikor leugrott a színpadról, de fel sem tűnt, hogy nem oda illő személy 🙂 Mekkora már! Nem is gondoltam, hogy ilyen híres, mindenhol ott lévő emberről van szó 🙂 🙂 🙂

a jó büdös qva anyját az ilyen szemét g…ci állatnak!
Csak azért, mert felnűnési betegségben szenved, attól még nem kell tönkretenni mások munkáját, nem kell lejáratni saját országát.

Adnék én az ilyen szemét mocskos patkánynak! 🙁

Szerintem meg a spanyolok ezt leszervezték maguknak, hogy így a show elején is meg a végén is elhangozzon a daluk! Azért nem lepődött meg az énekes sem. Tuti!:D:D:D

Vagy egyszerűen csak profi… de tényleg semmi reakció nem volt, annyiban letett Danielen észrevenni, hogy egy kicsit gyengébb volt a hangja. De másodjára tarolt! 🙂

nekem fel sem tűnt,meglátszik mennyire közömbös volt idén spanyolország nekem,csak arra lettem figyelmes h j.zs. bemondta h megismétlik az előadást.

A táncosok némelyikén felfedezni némi rezdülést, hogy “most mi van”, de profin folytatták… a jobb szélső táncos rázta kicsit a fejét 😀
Nevetséges ez az ember… Be kéne csukatni valahova.

Én Daniel helyében befejeztem volna az éneklést és adtam volna annak a fajankónak egy nagy fülest. Van bőr a képén az ilyennek? Elrontja mások munkáját. Látszódott rajtuk, hogy meglepődtek. Daniel-nek kinyílt a csipája amikor levitték azt a Jimmy Jump-ot.

hogy lehet valaki ilyen ünneprontó szemét f..sz
mér kell más több hónapos munkáját tönkretenni
az ilyet elmegyogyintézetbe kéne zárni
hát ha ez ilyenkor boldog akkor milyen lehet akkor amikor mérges vagy szomorú?????????
én biztos hogy adtam volna neki 1 2 pofont hogy tanulja meg hogy ez nem így megy
ha ebbe a fazonba valaki egyszer is beleszeret akkor az hülye!!!!!!!!!!!!!!
zárják elmegyógyba!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.