Eurovízió 2010: Készül a színpad


és még egy videó

és egy harmadik is

20 Comments

Üdv Ubul a fedélzeten! Bocsánat, de néha spamnek nézi a rendszer a hozzászólásokat és ki kell szednem a spamtárolóból az üzeneteket hogy nyilvánosak legyenek.
A többieknek: hogyhogy nincs led? Egy vagonnal van! Vagy én vagyok vak? A harmadik videó a leglátványosabb, bár ki tudja, hogy ez lesz-e az albán dalhoz a körítés…

A színpadi látvánnyal nem lesz, baj idén nem a megszkott lesz az biztos, de szerintemm a hátsó fal az led, bár nem vagyok ebben biztos. Mindenesetre 9 nap múlva már kezdődnek a próbák, ugyhogy nem hiszem, hogy ezen már sokat javítanának.
De nagyon remélem hogy nem csak ilyen fényes lámpás megoldás lesz, mert akkor kicsit sok lesz belőle, bár lehet csak szerintem.

Huuu, de állat lesz a fénytechnika!!!!!
Különösen a második videó teccik.
ááááááááááá, kész vagyok!!!!

Tényleg nagyon szuperre sikerült, a hátsó rész szerintem is a LED! Klassz a fénytechnika, nekem jobban tetszik, mint a tavalyi, az olyan hivalkodó volt, hogy nagy ország, nagy színpad, de eltűntek rajta az emberek! Ez kisebbnek tűnik, és sokkal jobbnak! És már csak kb. két hét! 😀

Szerintem nincsen led fal!
Azok amik vannak azok lámpák plusz a piros és kék ki mini fények!
De ledet nem láttam sehol sem!

@ubulthebest: Nem tudtam rájönni, miért gondol téged spam-nek a rendszer. Légy szíves regisztrálj a honlapunkon, lépj be az eschungary.hu-ra és így próbálj meg hozzászólásokat írni. A regisztrált tagjainkat nem kellene spam-nek néznie a honlapot működtető rendszernek. Elvileg.

Namex!
Az a helyzet hogy én eddig is nyugodt voltam és az is maradok akkor is ha nincsen led fal.
Továbbra sincs és nem is lesz led fal mer azok csak lámpák a led fal olyan technikával szokták csinálni mint a színpadot lásd moszkva.
De itt tobb ezer lámpát szereltek fel és azok nem a led fal mögött vannak.
Szerintem elég érdekes hogy eddig olyan videók jelentek meg ahol a lámpákkal játszottak. Jobban végig kéne nézni a képeket!

Azt lefelejtettem, hogy tök mindegy hogy van vagy nincsen led fal nem az a lényeg anélkül is lehet jó showt csinálni!

Hát fura, hogy ha tök mindegy hogy van-e vagy nincs led fal, akkor miért kell ezen vitatkoznunk 🙂
Azt bizton állítom, hogy amikor Belgrádban voltunk Eurovíziót nézni, a ledfal közelről úgy nézett ki, mint egy nagy szúnyogháló, ami mögött voltak reflektorok. És a szúnyogháló is tudott fényt kibocsátani magából. Én régen azt hittem hogy egy csomó plazmatévé vagy egy olyan kivetítők sokaságából van összerakva egy ilyen fal, amin például köztéri reklámok vannak. De a belgrádi áttetsző, hálószerű volt. Mostmár csak azt kellene meghatározni, hogy az ledfalnak számít-e. Tényleg nem tudom :S

Comments are closed.