Írország: Niamh Kavanagh – It’s for you

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qkalp05T8BE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Tegnap este Írország eldöntötte, melyik dalt fogja benevezni a 2010-es oslói Eurovízióra. 5 dal közül Niamh Kavanagh dalát hozta ki a zsűri és a televoting szavazása. Gratulálunk!

24 Comments

Kicsit olyasmi, mint a norvég dal. (nincs véletlen, mindkettőre hasonlít a Westlife és ez persze rossz példa).
Nekem a “They can’t stop the spring, és a Dusty the Turkey is jobban tetszett). Csak bízom benne, hogy most már végre döntősök lesznek.

Egyet nem ertek.Mi ez a sok unalmas lassu szam?Bejott a tavaly Izlandnak es most mindenki probalkozik vagy mi?A roman dontot lattam tegnap este egesz jo a dal amivel indulnak.Paula Seling( Nagybanyai nagyon nepszeru enekes a magyarok kozt is Erdelyben)es Ovi egy norveg enekes daliro.Nezzetek meg kivancsi lennek a velemenyetekre.En 12 pontot adok a roman szamnak…az irnek 0 pontot.

12 pontot neki! Az elmúlt évek legjobb Ír dala!!! Legyen az ESC Írországban 2011-ben!!!! Egyáltalán nem unalmas, és az idei évben sokkal jobb dalok vannak mint az elmúlt 3évben voltak. SZUPER ESC ÉV LESZ AZ IDEI!!!

Mr. Silesiannal értek egyet, a tavalyi nagyon erős mezőny volt, de vhogy idén nem annyira jönnek be a dalok. Ez sem… De nem a lassú dalokkal van bajom, mert anno Chiara 2 dala nagyon tetszett. Az ír zenei elemek tetszenek csak ebben a számban.

Szegény Niamh…az idő azért felette sem repült el nyom nélkül. 1993-ban még kinézett valahogy, bár akkor is inkább anyukámnak fogadtam volna…:) Jó hangja van…de ez a szám nyomi. 1993ban az In your eyes sokkal jobb volt, bár annyira nem, hogy nyernie kellett volna..voltak abban évben sztem annál sokkal jobb dalok is, pl. Ruth Jacket (Hollandia)
Meg ha már egyszer nyertem, mégegyszer nem indulnék…de az íreknél ez nem akadály:D Olyan volt, hogy Linda Martin 1984-ben asszem második lett, aztán 1992-ben ugye első, de hogy valaki elsőként kezdi és tuti nem lesz az…na mind1, ők tudják:D

Nekem nagyon tetszik ez a dal, nálam az 5. Ebben nálam is nagy szerepe van az ír zenei elemeknek, annak a bizonyos “duda vagymi”-nek. 🙂

Tökéletes, a vokáltól eltekintve -de ez lehet a felvétel hibája is. Pusztán a mentalitásomon, a hangulatomon, a genetikailag meghatározott dallamvilág irányultságomon és az évek során megszokott számomra legfülbemászóbb dallamokon és legvérpezsdítőbb ritmusokon múlik, hogy nálam nem ez ők elsők. Másodikakhoz fölvéve.

Comments are closed.