Naptár

2010. március
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

DORA 2010: Az ESC Hungary helyszíni szemléje

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Holnap hajnalban indul el az ESC Hungary csapata két autóval a horvát tengerparton található Opatijába, hogy a Kvarner szálló kristályterméből szemügyre vehesse a 2010-es oslói Eurovízióra kijutni szándékozó művészek produkcióit. Igen, lesz még sok más nemzeti döntő is ezen a hétvégén, de most a DORA 2010 ki lesz emelve a többi közül. A sikeres horvát internetes kapcsolat függvényében tudósításokat és videókat fogunk készíteni, de annak tartalma legyen egyelőre rejtély, nem szeretném túlígérni magunkat.

Kíváncsi leszek a környék mikroklímájára, remélem ott már tényleg tavasz lesz és nem kell ónos esőben elzarándokolni a legközelebbi cukrászdába egy szelet DORA tortáért. A dolgok jelenlegi állása szerint a csapat többsége Frankát szeretné küldeni Oslóba. Igaz, az élő produkciót még nem láttuk, de tényleg jó esélye van neki a kijutásra. Nektek mi a véleményetek?

2 hozzászólás DORA 2010: Az ESC Hungary helyszíni szemléje

  • Sanyi

    Jó utat és jó szórakozást a nagy csapatnak 🙂 Várjuk az élménybeszámolót és tudósítást 🙂

  • Sziasztok! Megérkeztünk tegnap Opatijába, kalandos volt az utunk. Sok ESC-s dalt lehet halllani errefelé a rádiókban, épp most megy Vicky Leandros „Apres toi” 1972-es dala. Videó készült, de nagyon nagy méretűre sikerült és konvertálgatni kell mire fel lehet tenni valamelyik videómegosztóra. Kicsit hűvös van, de a nap süt, Zágráb után hóviharba kerültünk 🙂 DORA tortát még nem találtunk, a jegyek viszont megvannak az elődöntőre és a döntőre is, próbálunk kattinthatni fotókat. Sajnos az internet elérésünk is nehézkes, talán holnapra fent lesz a „mozifilmünk”. A Feminemes lányok az utcán a „We are the champions”-t énekelték befelé menet a szállodába. Elbízták magukat? :DD Találkoztunk az esti verseny műsorvezetőjével is, Robiék váltottak vele pár szót, meglepődött hogy Magyraországról ilyen sokan jöttek. A trio tulipan című versenydalból hallottunk pár taktust a Kvarnerben, de nem merészkedtünk nagyon be. Majd ma este! Jó szórakozást mindenkinek a ma esti versenyhez!