Bosznia-Hercegovina: Vukašin Brajić – Lightning And Thunder

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FiwSIHHAdjI[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Friss (2010.03.17): az eurosong.hr tudósítása szerint angol nyelven fogjuk hallani a dalt Oslóban

Tegnap este egy különleges műsor keretében mutatta be Bosznia-Hercegovina versenydalát. Vukašin Brajić “Munja i grom” című rockballadáját láthatjuk a 2010-es Eurovízió színpadán május végén Oslóban..

.

.

.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uzvHaj8vnmg[/youtube]

18 Comments

Hát többet vártam a bosnyákoktól, majd meglátjuk… Szerintem döntős, mégis csak Bosznia Hercegovináról van szó!

Sztem egy kicsit át kellene alakítaniuk a döntőig, és akkor egészen jó dolgot tudnának belőle kihozni-így, ebben a formában számomra középmezőny…

No, szamomra megvan a 3. dal ami nem tetszik. Sajnalom hogy ez a dal nem tudott megfogni, de lehet,hogy csak azert mert tul sokat vartam tole. A pasi pedig nem tud enekelni , csak tolem jobb! Ettol fuggetlenul nagyon jo dalok vannak iden. Kellemes majus esteink lesznek.

Én is többre számítottam a bosnyákoktól. A dal végülis hallgatható, de szerintem nem kerülnek be a döntőbe.

Közép mezőny. Nem rossz szám, a hazájában akár slágerlistás is lehet. De nem olyan fesztiválra való, ahol a különböző nemzetek legjobb számaival kell versenyezni.

Sziasztok! Hát-hát-hát…Nem fogott meg különösebben a szám. Semmi extra. Kár, pedig a Bosnyákoknak jó dalaik szoktak lenni. A tavalyi Regina dal, na az pl. zseniális. Azt nehéz nálam verni.

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

Comments are closed.