Azerbajdzsán: Safura – Drip Drop

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kBvatb543XQ[/youtube]Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: ITV.AZ, oikotimes.com

Már egy kezünkön megszámolhatjuk, hány ország nem választott még dalt az idei Eurovízióra. Sőt, az első elődöntőnél teljes a lista, az automatikus döntősök közül viszont meg várnunk kell a francia dalbemutatóra, a második körben fellépők közül pedig csak az új ukrán képviselőre, hiszen onnét már az azeri jelölt is ismert. A 17 éves Safura a “Drip Drop” című dalt fogja előadni, amelyet Stefan Orn és Sandra Bjurman írt neki, és a második elődöntőben láthatjuk és hallhatjuk majd Oslóban.

Azerbajdzsán: Safura – Drip Drop
Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: ITV.AZ, oikotimes.com

Már egy kezünkön megszámolhatjuk, hány ország nem választott még dalt
az idei Eurovízióra. Sőt, az első elődöntőnél teljes a lista, az
automatikus döntősök közül viszont meg várnunk kell a francia
dalbemutatóra, a második körben fellépők közül pedig csak az új ukrán
képviselőre, hiszen onnét már az azeri jelölt is ismert. A 17 éves
Safura a “Drip Drop” című dalt fogja előadni, amelyet Stefan Orn és
Sandra Bjurman írt neki, és a második elődöntőben láthatjuk és
hallhatjuk majd Oslóban.

35 Comments

Nagyon jó dal!

OFF:
Ha Magyarországon közvetítenék az idei Eurovíziót, könnyebb lenne a Pannon névváltásának promózása, mert a fő támogató a TELENOR (Norvég telefon társaság…)
Cikk:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/03/18/anders_jensen/

Valaki ismeri a Pannonos vezetőket? … 😉

OFF2:
A Svéd Melodifestivalen 2010es sorozata a Hero-val kezdődött! Az egyik legsikeresebb magyar Eurovíziós, a NOX is feldolgozta… soksok stílusban… Emlékeztek még?
http://www.youtube.com/watch?v=0u8k1DpBjfQ
NAGYON JÓ VIDEO! 😀 !

( http://www.facebook.com/group.php?gid=374630583966 )

Szerintem idén: Örményország, Svédország, Norvégia, Lengyelország esélyes az eddigi dalok közül a nyerésre… bár én szívem szerint a top 5-be : örmény, svéd, holland, albán, és finn dalokat juttatnám be.

Vagyis három… Na nem baj, a linkes hozzászólásokra paranoiás a honlap rendszere. A regisztrált és bejelentkezett olvasók hozzászólásai gyorsabban megjelennek, és úgy tudom, sosem minősíti azokat spam-nek.

na de még variál6nak rajta mert 3:39 hosszú,és a többi nem nagyon haladja még a 3 percet sem.
vagy az mindegy?egyébként egyre jobban tetszik 🙂

Zaffarano!
Köszi a 21:45-ös felvilágosítást. Tegnap én is akartam hozzászólni a forumban. Háromszor próbáltam, háromszor nem jelent meg. Igaz, 2 linket is tartalmazott. Most már ezt is megtanultam.
Azóta, már egyáltalán nem enged belépni. Elfogadja a jelszót, majd kidob. Nem tudom miért 🙁 Örülnék, ha az e-mailomra írnál, ha sikerül megoldani a problémát, mert szeretnék továbbra is ennek a társaságnak az aktív tagja lenni.
Egyébként a szám tényleg nagyon jó.

Egészen tetszik, és a lepedős dolgot nagyon érdekes dolognak tartom a koreográfiában-baromi jó dolgot lehetne kihozni belőle jó kameraállásokkal és vágásokkal élesben… a ruha is tetszik, nagyon vagány és ütős (mármint az, amit a lepedős videóban hord… a másik kicsit bazári jellegű nekem, főleg azzal a kínaipiacos jellegű csillogós csattal a ruha övén).

Nekem bejön a szám, már amúgyis rá vagyok hangolodva a lassú számokra (kénytelen voltam). Nálam TOP10-es a dal.

Szerintem tök jó a szám, nálam top 5. Élőben nem hallottam még a kislányt énekelni, csak a stúdiófelvétel van meg (épp azt hallgatom), remélem, megy neki…

Jó dal, a csaj is jó. Néhol kicsit hamiskás,de gondolom csiszolnak még rajta:) Nagydíjat azért nem adnék neki:)

Sziasztok!Bocsi,hogy megkérdezem,de ugye közvetiteni fogják Magyarországon az Euroviziót???Mivel nem vesz részt 2010ben Magyarország az Eurovizióban!Aki tudja az kérem válaszoljon!Köszönöm!

Eddig nálam ez a dal a befutó!, bár nem hallgattam még meg mindet.
A második Fehéroroszország, a harmadik Finnország vagy Albánia, de az albánoktól táncdalilag a tavalyi Kejsi jobb volt, úgy is, hogy Juliana helyezésén nálam is sokat lendített előre az új változat. 🙂
A franciáké is viszonylag jó, táncos, de tucatszám és a klippjük nekem túl rasszista , amitől velük szemben én is rasszista vagyok. Egy európai népszerűségi poplista élén már inkább elfogadnám őket.
Hallgattam már a szerbet, szlovákot meg megnéztem az 1. elődöntő előzetesét, eddig nálam így alakult. Az előzetesben az énekes haj- és ruhaviseletétől eltekintve a szerb dal nagyon jónak tűnt (a refrén), de az egészet meghallgatva gyenge (és ezt nem az előítélet mondja belőlem, hanem a fülem).

Szerintem ez a szám a lassú számok között nagyon jó helyen áll, habár a leányzó élőben annyira nem jól énekel. Ha emlékeztek tavaly Hadise, a török induló sem volt túl jó élőben, pedig nyerhetett volna.

Comments are closed.