Lengyelország: Marcin Mrozinski – Legenda

Tudósító: Klész Imre[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gVHqDWpWlw0[/youtube]
Forrás: eurovision.tv

Lengyelország is meghozta döntését ma este, a szavazók 34%-a Marcin Mrozinski “Legenda” című dalát találta a legjobbnak. Idén megváltozott a nemzeti döntő neve, nem alkalmaztak szakértő zsűrit, nem engedték külföldieknek a részvételt, így talán nagyobb sikerrel veszik az akadályt az oslói elődöntőn.

25 Comments

Szerintem ez az elmult 10 év legjobb Lengyel dala! Kicsit hatásvadász, kicsit tuloznak, de az ESC szinpadon ez nagyon jol fog mukodni! Párhuzamot tudok vonni a 2005ös horvát dallal!

Nagyon jól választott a lengyel közönség.Nekem a 2008as szerb dalhoz hasonlít,ott van a szeren.Végre a lengyel is kedvenc lehet több év után.Valóban Legenda 🙂

Ez tényleg egy igazi legenda, találó a címe. A Lengyelország dalai tetszettek, tavaly velünk együtt a döntőbe jutottam volna, Litvánia helyett. HAJRÁ LENGYELORSZÁG! Tetszik nekem is. 🙂

Nagyon tetszik, bár nem hiszem, hogy döntőbe fog jutni.
(Litvánia dala szerintem jó volt, én személy szerint Dánia helyén láttam volna szívesen, mi meg jogos volt szerintem, hogy kiestünk :))

Szerintem ez borzalmas. Én a dallamot és a zenét sem találom benne, nálam ez eddig az utolsó. A tavalyi lengyel dal nekem sokkal jobban tetszett. Persze az a jó, ha a vélemények eltérnek.

Első benyomásra nem igazán jön be a dal. Bár az eleje nem indul rosszul, de összességében nem tetszik. Azért még párszor meghallgatom, hátha változik a véleményem.

jajajaj. Ez nagyon nem jó, így elsőre. Se dallamot, se ritmus/zene. Fura, bár szeretem a furát, ezt nem. Még, majd lehet később.

hát nem vmi nagy szám…sztem a tavalyi jobb volt, de még döntő közelébe sem jutott, szal nem tom h evvel mire fognak enni…:)

Jó dal, sztem a koncepciója kissé döcög, de jó. A srácnak van hangja és használni tudja. Egyet sajnálok, hogy nem lengyelül éneklik…olyan szép az a lengyel nyelv.

Comments are closed.