ESC 2010: Interneten a görög dalok

Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: oikotimes.com, ERT

Görögország felől az utóbbi pár héten nem igazán hallhattunk pozitív híreket – többnyire kiszivárgott dalokról és visszaléptetésekről olvashattunk, ám úgy tűnik, az ERT köztelevízió kellemesebb információkkal is tud szolgálni. Például a hét dallal, ami versenybe száll az ország képviseletéért, és hogy Oslóból esetleg egy újabb jó eredménnyel térhessen vissza hazájába.

Íme a hét versenyző!
1. Christos Hatzinasios- Illusion
2. Sunny Baltzi & Second Skin – Game of Life
3. Manos Pyrovolakis – I Kivotos tou Noe (Noah’s Ark)
4. Giorgos Alkaios and Friends – Opa
5. Giorgos Karadimos – Polemao (Fight)
6. Melisses – Kinezos (Chinese)
7. Emigré – Touch Me Deep Inside
Meghallgathatjuk őket akár az http://eurovision.ert.gr című weboldalon, vagy akár az oikotimes.com-on, ahol a honlap versenyében szavazhatunk is rájuk, és megnézhetjük, hogy a többi rajongónak mi a véleménye.

12 Comments

Giorgos Alkaios and Friends – Opa dal valóban jó és végre görög nyelven énekel vki 🙂 ők is mehetnének….görög fílinges 🙂

Nekem Christos Hatzinasios- Illusion és Giorgos Alkaios and Friends – Opa dala tetszett a legjobban.Mellesleg szerintem jobbak,mint a tavalyiak.

RoxyRocks, úgy látszik, egy húron pendülünk, nekem is ez a kettő tetszik a legjobban (sőt, Manos Pyrovolakis és az Emigre dalán kívül mindegyik tetszik :D)… bár sztem, ha taktikázni szeretnének, az Opát kellene küldeniük, mert rádióbarát középtempójú férfi által előadott dalból elég sok van már idén (és gondolom, lesz is még bőven), egy gyorsabb, pergőbb dalnak nagyobbak lennének az esélyei, hogy kitűnjön.

Christos Hatzinasios- Illusion vagy Emigré – Touch Me Deep Inside dala képviselje a görögöket. Nekem ez a két dal tetszett! Bár biztos, hogy nem a legjobb dal fogja képviselni a görögöket!
Remélem ez nem így lesz, mert már túl sok rossz dal szerintem. Bár mindig átdolgozzák a versenyre!
Majd meglátjuk mi lesz

helo
valaki megtudná mondani hogy az (Giorgos Alkaios and Friends)Opa című dalát honnan tudnám letölteni mert nagyon tetszik
a linket ide kérném vagy erre a cimre:[email protected]
előre is köszönöm

helo megint
megtaláltam ha valakit érdekel akkor ittvan a linkje:
http://www.downloads.nl/music/Giorgos+Alkaios+%26+Friends+Opa
bemásolod a weoboldalcímhez enter
Giorgos Alkaios & Friends – Opa(fekete,félkövérrel írva,szürke háttér) erre katt ballal (ott meglehet hallgatni aki akarja) jobb klikk a Download szövegen majd cél mentése másként(internet explorerben) vagy hivatkozás mentése másként (mozillában)

Comments are closed.