Dánia: Chanée & N’evergreen – In A Moment Like This

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xfzqbYfhMQA[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ma este Dánia is dalválasztó estet tartott. 10 versenyző közül a medencét is magába foglaló látványos színpadon a selejtezőket és a végső párharcot követően a Chanée & N’evergreen duó az “In A Moment Like This” című dallal jutott a májusi nemzetközi versenybe, Oslóba. Gratulálunk nekik is!

24 Comments

Nemhogy nem rossz választás, hanem fantasztikus! Ha háromszor meghallgatja az ember, akkor beleszeret! Előszöris azt szeretném elmondani, hogy a ma esti 3 döntő közül (meglep hogy ezt mondom) a dán volt a legszinvonalasabb! Nagyon tetszett a norvég is, de a dán volt a legjobb! Az a szinpad, a látvány, a dalok minősége, egyszerüen fantasztikus! A mai eredményekkel elégedettek lehetünk! A dán dalokat nem ismertem, de szerintem jó választás volt! Norvégiából én Maria Arredondo-t vagy az A1-et küldtem volna, de Didrik is jó! Izlandról Jógvan és Hera között választottam volna, Hera megérdemli, hogy ott legyen Oslo-ban!

Nálam az eddigi sorrend:
1. Dánia
2. Izland
3. Norvégia
4. Svájc
5. Albánia
6. Finnország

Nagyon jó a dal, biztos döntős és TOP10. Abszolút a legjobb ez idáig, már első hallásra. Örülnék, ha nyernének. 😀

Nekem az eddig 8 esc-es dal közül ez tetszik a legjobban! És én is ezt dúdolgattam egész nap! 😀 egy elég jó helyet saccolok nekik, első 8-ban benne lesz szerintem!

Egyébként nekem erről a dalról rögtön két másik ugrik be: Tina Turner – Simply the best és ABBA – The winner takes it all. (Nem, nem azért, mert nekem mindenről az ABBA jut az eszembe:))

Jó dal szerintem is, amiket hallottam (most egyszerre hallgatom sorban a 15 dalt, ami meg van), azok közül van jobb. De haladok sorban a hírek szerint 🙂
Top10-es lesz biztosan.

Az a baj, hogy ismerek néhány ABBA számot. Amelyek szinte ugyanilyen jók, de ők mindig beletettek még valami pluszt, és így be tudtak járni egy ívet. Ebből a számból ezt az egyet hiányolom.
A zeneszerzői teljesítmény viszont kiemelkedik a mezőnyből és az énekesek is igencsak értik a dolgukat. Ennek ellenére nálam második (, de lehet, hogy csak azért, mert szeretem az ABBÁT). De biztos vagyok benne, hogy ez náluk csak a kezdet!
Remélem, sokat fogjuk még hallani számaikat a jövő bulijaiban!
Hú, de jó lesz lassúzni rájuk majd egy lánnyal (, aztán meg az asszonnyal)!
De ha szigorú akarok lenni, akkor nekem az örmény hölgy után ez a második, mert az ő zeneszerzője a maga szintén jó stílusában tökéletesebbet alkotott.

Comments are closed.