Törökország 2010: a TRT a maNga együttest küldi

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xaii0k_manga-beni-benimle-birak-2009-by-yi_music[/dailymotion]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com
Videón: a maNga egyik korábbi videója

A török TRT köztelevízió hivatalosan bejelentette, hogy a maNga nevű alternatív rockbandát küldi a 2010-es oslói Eurovízióra. A török újságok már hetek óta pletykáltak az együttes indításáról, a TRT hivatalos megerősítése azonban csak ma érkezett meg. A csapat nemrég nyerte meg a ‘Legjobb európai csapat’ díjat a berlini 2009 MTV Europe Music Awards díjátadón, múlt novemberben.
– A csodálatos és egyedülálló országunk nevében vesszük át a díjat – mondta együttes énekese, Ferman az ünnepi pillanatban.
Visszatérve az Eurovízióra, még nem ismert, hogy melyik dalt fogjuk látni tőlük a norvég fővárosban, májusban.

11 Comments

Én szeretem az alternatívot, és a Manga számai sem rosszak, de nem is olyan “na, ez már igen!”-kategória nálam… kíváncsi vagyok, milyen dallal indulnak végül…

Sajnos nem egy fesztivál dal, pedig nagggyon jó!!!
Ha ezt nem a török zenekar játszaná, hanem mondjuk a Tokio Hotel, tuti világsláger lenne. nekem nagyon bejött. Már át is küldtem a linket több ismerősömnek is.

De a 2008-as török induló, a Mor ve Ötesi is alternatyv rock volt nem? Az nagyon tetszett… ami a MaNgától ide be van rakva, az is egész jó. Meg én bízok a törökökben, elég jó dalokkal szoktak indulni.

Comments are closed.