Horvátország 2010: 16 dal letölthető

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurosong.hr

Az Eurovízió horvát szaklapja közzétette a napokban a horvát rádióban bemutatott DORA 2010 16 versenydalának internetes letöltési linkjét. Egy versenyzőhöz youtube linket tudtak csak megadni. Hamarosan lesz folytatása a dalok bemutatásának, vélhetően akkor már teljes lesz a lista.

http://www.eurosong.hr/vijesti/dora-2010-preslusavanje-pjesama-1

7 Comments

Hát, totálissan egyértelmű hogy FRANKA!! 🙂
Mikor tegnap meghallgattam – és még nem ismertem a többit – akkor azt mondta hogy ennek a dalnak nyernie kell….eddig egyszer volt ilyen…..2005-ben a Zovi-val – a Feminnem akkor nyert….;)
van egy nagyon szimpatikus interjú vele, a horvát lapon – ajánlom szlávul tudóknak…;),
Robi! Te nem akarsz vele csinálni egyet?? Tartom a mikrofont….;))

Meghallgatta valaki ezeket a dalokat??? Én egy-kettőt bírtam végig hallgatni! Számomra minden évben legalább 4-5 esélyes dal van a DORA-n. Most? Egy sem!!!! Úgy olvastam, hogy unalmasnak vélik a komment írók a dalokat…sajnos igazuk van!

Na akkor ezek szerint nem ment át tegnap éjjel a kommentem….;(

Az ált benne hogy:
FRANKA!! világos mint a nap hogy, nyerni fog….
igyen előérzetem egyszer volt eddig akkor bejött…. ;))
rajta kívül Feminnem, aztán ennyi, valószínűleg belekerül még nálam a pixszisbe más is, de elsőre nem fogtak meg a többiek….

Nyugi sztotin, a rendszer valahogy spamnak nézte az utóbbi 3 hozzászólásodat, nemtom miért :S De a nap végén ki tudom szedni a spamgyűjtőből a szöveged, ezért van ez a kis csúszás… no meg a sok hó miatt-…

Comments are closed.