Svájc: Michael Von Der Heide – Il pleut de l’or

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZO8cROQadck[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: SF

Michael Von Der Heide – Il pleut de l’or című dalának ma este volt a hivatalos bemutatója, melynek helyszíne a 2010-es SwissAward volt. Michael dala fogja Svájcot képviselni a 2010-es oslói Eurovízión.

26 Comments

Hát nem valami nagy szám…nem lepődnék meg ha idén Svájc ismét kiesne, de lehet hogy a zsűri pontszámai beviszik majd a döntőbe.

Szerintem tök jó én is rosszabra számítottam nálam ez a dal egy 10/7-es. 😀 (tegnap egész este azt vártam, hogy felrakják, de éjfélkor már inkább mentem aludni.

Nem hiszem, hogy nagy esélyekkel pályázna az első helyre, de vmi nagyon tetszik benne(pedig nem ez a stílus áll hozzám a legközelebb)

Mindegy sztem. jó lesz ez + még változtatni is fognak rajta egy kicsit és a Wikipédián sok ország a saját nyelvén fogja énekelni a dalt. 😀 Szerintem még az is elképzelhető, hogy most a saját nyelv vagy a Francia nyelvű számok lesznek a befutók (Albániának pl: tényleg jó lenne a Francia).

szerintem is az albán dalt franciául kéne énekelni (vagy meghagyni eredeti nyelven).sztem aki nem tudja,hogy albán nyelvű a szám,az egyből a franciára gondolna :D.

Nem rossz, kicsit nyálas, nem is olyan nagy durranás, és érdekes fazon ez az ember, de nem rossz a dal! És tényleg svédes! A francia nyelv miatt sok plusz pont!!

Egy előző hírnél írtam uyganezt, de úgy látszik itt a helye. szóval, biztosan döntős lesz, de nem top 10-es nekem, nem igazán nyerő így elsőre.

én jobbra számíottam a szám nevéből illetően, de nem rossz… jobb lkene ha egy szép csaj énekelné szerintem, máris dobna rajta

Nekem ez a dal annyira összenőtt az énekes orgánumával, hogy nem is tudom elképzelni más – például női – hanggal.

Jah nem is rossz így másodszori hallásra, és tényleg furcsa lenne női hanggal, de nekem a kedvencem még mindig Horváthország 😛 Nem azért mert lányok, hanem mert a szám tetszik;)

Comments are closed.