Naptár

2009. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Tompos Kátya (NF 2009) újra főszerepben, a Poligamy című vígjátékban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEMnGEuPxiE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: port.hu – mozinet.hu

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont… nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.

A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban. Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba – ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

A mozinet.hu kritikusa 60%-osnak ítélte a filmet, ami bizakodást ad arra, hogy talán kellemes 100 percet tölthetünk el a vetítőteremben december 10-től.

1 comment to Tompos Kátya (NF 2009) újra főszerepben, a Poligamy című vígjátékban

  • István33

    Ezt a nőt azóta nem kultiválom, amióta berezelt az Eurovíziótól.(Egyáltalán miért jelölték a dalát a magyar selejtezőre?)
    A magyar fiatal előadóknak igenis képviselniük kellene ezt az országot a versenyen, hiszen semmi veszítenivalójuk nincs, max. ugyanúgy nem lesznek ismertek, mint előtte. Nem értem, hogy például a volt Megasztárosok (Kontor Tamás, Puskás Peti, Tóth Vera) miért maradtak távol eddig.
    Szekeres Adriennek külön gratulálok ahhoz, hogy a Piszkos tánccal második helyezést ért el a Turkovision-on. Ez volt az a dal, ami a magyar selejtezőn is második lett 2008-ban Csézy mögött. (Az ő eurovíziós szereplését inkább felejtsük el.)Adrienn ezzel az eredménnyel bebizonyította, hogy ha jó egy dal, akkor a zenei fesztiválokon a geopolitika semmit nem számít, hiszen ezekkel az országokkal, akiktől 12 pontot kapott (pl. Kazahsztán, Türkmenisztán, Üzbegisztán stb.) semmilyen földrajzi-nyelvi rokonságban nem vagyunk. Aki tud valami bővebbet a Turkovision-ról, (remélem jól írtam a nevét) az jelezze.