Most szerdán: Volt egyszer egy Táncdalfesztivál

8 Comments

Ez nem lenne rossz ötlet! Bár csak az RTL-nek és az Mtv-nek is lenne egy csöpnyi “esze” akkor közösen csinálnák ezentúl és sokkal jobban járnánk szerintem!

Láttam a műsort. Bizony elámultam néhányuknál, hogy még mindig milyen gyönyörűen tudnak énekelni. Vagy hogy milyen jó előadók. Nagyon tetszett az élőzene, a nagyzenekarnak fantasztikus varázsa van, hiába.
Milyen jó is lenne, mondjuk havonta egy ilyen műsor! No meg persze, ha egy ilyen nagyzenekaros nemzeti válogatónk lenne…
Az MTV Videótárban fent van, érdemes belenézni.

Kedves MTV!

Kérlek benneteket, legyen műsorváltozás szilveszterkor éjfél után és adjátok le a táncdalfesztivált vágatlanul! Nagyon jó volt a műsor, már én is megnéztem 1,5-szer azóta!

És mi mire fogunk nosztalgiázni 40 év múlva, milyen sikerre fogunk visszaemlékezni? Azokban az időkben -az átkosban- az MTV minden évben megrendezte a táncdalfesztivált. 1989 óta ez csak háromszor sikerült, ahol vagy a néző is beleszólhatott, vagy egy színvonalasabb összetételű zsűri jelölte ki a továbbjutót (a ’96-os vidéki köztévédolgozókat nem tartom annak). Ezekből egy -Csézy- egyértelmű melléfogás volt, a másik kettő -Friderika és a Nox- viszont hazánk mindenkori legszínvonalasabb eurovíziós szereplését hozta. (2007-ben Magdit a közönség választotta, viszont a dalt nem, nem volt semmilyen előválogató. Talán egy jobb dallal még jobb helyezést sikerült volna elérni.A többi “kiválasztottról” nem beszélek, siralmasak voltak.)

tacom!

El kell keserítselek (sajnos). Az egész playback volt!!!!!
Karda Bea néha 2 mp-et is tévedett.
Két énekes énekelt csupán eredeti hangján:

– Pálffy Zsuzsa
– Kovács Kati

Üdv: az egyik “kis” szervező

Kár. Én Magay Klementinának és Késmárky Marikának is elhittem, hogy saját hang, azt meg pláne, hogy élő zene. Pálffy Zsuzsát nem is ismertem, de ő volt a műsorból az egyik kedvencem.
Mindenesetre jó előadók voltak, vagy csak én vagyok túl nyitott és elnéző velük szemben;) Valahogy az tetszett, hogy élvezték a dolgot, és az öröm átragadt a képernyőn keresztül is.

Comments are closed.