Naptár

2009. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2010: Ukrajnát Vasyl Lazarovich képviseli

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az ukrán NTU nemzeti közszolgálati televízió tegnapi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Vasyl Lazarovich fogja képviselni az országot a 2010-es oslói Eurovízión. A 28 éves versenyző, aki tavaly a nemzeti döntő versenyen kívüli produkciójaként már fellépett, egy olyan dallal fog indulni, amit később fognak kiválasztani a beérkezett pályázati dalok közül. A korábbi évekkel ellentétben nem egy Ukrajna-szerte elismert nagy névvel fognak nekivágni az Eurovíziónak. Lazarovich-nak még nem jelent meg albuma, csak két videóval rendelkezik. A hírek szerint jó vokális készségei vannak, ezért érdemelte ki Ukrajna képviseletét.

5 hozzászólás Eurovízió 2010: Ukrajnát Vasyl Lazarovich képviseli

  • Patrick S

    hát…ez az idei verseny nagyon silány lesz 🙁

  • Dorka

    A dalok ismerete nélkül én nem jelentenék ki ilyesmit :P… (egyébként meg, amit néztem Youtube-on, ennek a Vasylnak nagyon szép hangja van, kérdés, hogy tudnak-e neki írni olyan dalt, ami esélyes a győzelemre)

  • Sanyi

    Eléggé elhamarkodják az országok a versenyző kiválasztást idén……

  • Bálint005

    CSalódás!!! 🙁 NEkem nagyon tetszett ( a 2. kedvencem volt) a tavalyi ukrán szám illetve a legjobb koreográfia volt szerintem, és a shady lady-t is szerettem…. reméltem, hogy most is egy dögös, jóhangú csajszit küldenek bevállalós ruhában, jó koreográfiával. Ez logikus is lett volna talán ugyanis az elmult 2 évben simán jutottak a döntőbe és ott is a „mezőny” első részébe voltak. Erre most külsik ezt akivel semmi bajom nincs csak én nem ezt vártam…hát nekem 4 ország van aminek általában teccenek a dalai (2 éve nézem) és ez finnország, swédország, örményország, és ukrajna. Hát 1-et már elvesztettem. 🙂 Hátha visszalép 😛

  • Én csak jót várok ettől a Vasziltól:D