Naptár

2009. december
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurostar díjátadó 2009: a jelöltek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLIAjOS0_DY[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az Eurovízió nélküli szürke téli napokon egyre több szavazást szerveznek a legutóbbi év történéseinek újraértékelésére. Az oikotimes.com Eurostar 2009 nevű díjátadójának szavazása ma reggel indult el. Az elmúlt 2 hónap során az Oikotimes olvasóinak lehetősége nyílt jelölni énekeseket azok közül, akik az idei évben valamilyen jelentős dolgot hoztak létre, és köthetőek az Eurovízióhoz. 1009-en éltek a lehetőséggel. A legtöbb szavazatot begyűjtő versenyzőkre december 29-ig lehet szavazni, ekkor fog kiderülni, hogy ki a 2009-es év abszolút sztárja. A döntősök (alfabetikus sorrendben)

Alexander Rybak (Norvégia)
A legtöbb szavazatot begyűjtő versenyző a 2009-es versenyen és az Eurovízió rajongók kedvence

Andrew Lloyd Webber (Nagy-Britannia)
Népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, az idei eurovíziós részvétele pedig igazi csoda volt az Egyesült Királyság számára.

Ani Lorak (Ukrajna)
A Junior Eurovízió műsorvezetésével és az orosz Grammy díj megnyerésével került ismét előtérbe, népszerű a rajongók között.

Anna Vissi (Görögország)
4 év szünet után új albummal és rendkívül látványos lemezbemutató koncerttel tért vissza.

Aysel Teymurzadeh (Azerbajdzsán)
Sok Eurovízió rajongó szerint ő az év Eurocsillaga, édes és jó előadóművész.

Dima Bilan (Oroszország)
A Music Television European Music Awards 2009-es jelölésével került vissza a reflektorfénybe, rajongói tábora rengeteg szavazatot küldött neki.

Dita von Teese (Németország)
A különleges Dita úgy tűnik, sok rajongóra tett szert az Eurovíziót évről-évre figyelemmel kísérők körében, így kerülhetett be a legjobb 10 közé.

Hadise Açıkgöz (Törökország)
Meglehetősen népszerű, Hadise elbűvölte a „Düm Tek Tek” című produkciójával a rajongókat Moszkvában.

Ralf Mackenbach (Hollandia)
El sikerült hoznia nyugatra a Junior Eurovízió trófeáját, és egyébként is, egy holland győzelem eurovíziós eseménynek számít.

Soraya Arnelas (Spanyolország)
Nagyon népszerű művész az internetes rajongók és az oikotimes.com látogatói között, könnyű szerrel jutott a legjobbak közé.

A szavazás már elkezdődött és december 29-ig tart. Azért, hogy biztosítsák a szavazás valódiságát, a szavazást most a facebook-on keresztül szervezték meg az oikotimes.com szerkesztői. A lenti link a szavazóoldalra irányít, így könnyebben lehet meginvitálni az ismerősöket, hogy vegyenek részt a szavazáson. Az eredmények egy különleges televíziós műsorban lesznek bejelentve az oikotimes.tv-n keresztül. Ezután a végeredmény írott formában is elérhető lesz az interneten.

http://apps.facebook.com/opinionpolls/poll.php?ref=mf&pid=1259803970

1 comment to Eurostar díjátadó 2009: a jelöltek

  • VICESC

    Bocsánat, de OFF:

    Az MTV-t segítette az EBU
    „A műsorkészítésre fordítható központi források felének elvonása után az MTV arra kényszerült, hogy radikálisan csökkentse gyártási és működési költségét. Schulek Csaba, a TeleSport főszerkesztője azonban az EBU Sportbizottságának tagjaként erős lobbit tudott érvényesíteni, ennek köszönhető az EBU gáláns ajánlata, amellyel elhárult a gazdasági akadály a közvetítés elől.”
    Cikk a tv honlapján. Amúgy az Eurovízióval kapcsolatban nem tudna valaki lobbizni, és az EBU így újabb gáláns ajánlatot tehetne…