Lola (NF 2005, 2008) – Féktelen éj

14 Comments

Nem vagyok egy nagy Lola-fan, de ez határozottan nem rossz, talán az eddigi legjobb, amit tőle hallottam 🙂 Kár h okt. 1. előtt már megjelent, simán el tudnám képzelni Eurovízión egy jó kis koreográfiával 🙂

Legalább nem stresszeljük halálra magunkat, hogy vajh kap-e pontot a színeinket képviselő Lakatos Lédigaga a dagesztáni zsüritől.
Amúgy meg nagyon szomorú. De leszünk mi még ESC-nemzet.

A Magyar Televízió nem vesz részt az Eurovíziós Dalversenyen.

Közleményben tudatta a Magyar Televízió, hogy nem vesz részt az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által rendezett jövő évi Eurovíziós Dalversenyen. Az oslói fesztiválon való részvétel és közvetítés jogáról anyagi okok miatt mondott le az MTV. Indokként a súlyos forráshiányt, anyagi kiszolgáltatottságot emlegetik, mely miatt az MTV a közelmúltban megszüntette a külső gyártású műsorokat, és megvált több munkatársától is.

Legutóbb magyar színekben Ádok Zoli indult, idén májusban, ő angol nyelvű, gyors dalával nem jutott tovább a nagydöntőbe. 2007 májusában Rúzsa Magdi egy lassúval sikeresebb volt, és az MTV-t is rengetegen nézték, akkor a 18 éven felüli nézők 34,7 százalékát érdekelte a műsor.

( http://www.origo.hu/teve/20091022-jovore-nem-megyunk-euroviziora.html? )

Nem veheti meg a részvétel és közvetítés jogát kertv? Kell lenni valami kiskapunak! Mintha külföldön már lett volna kertv-s megoldás. És az se igaz, hogy szponzorok nem tudták volna állni. Valami megoldást kell találni!

Ja, és ennyit a magyar kormányról… és az egész magyar politikáról…

(mtv leépítése, mtv-elnöknélküliség, danubius és sláger rádió lehetséges beszüntetése, és az egész kultúra, sőt magyarság leépítése…)

Szerintem nyugodtan lehet, mert akkor az MTV vezetése nem volt alkalmas. Most viszont kezdett egyre jobb lenni az MTV, és a politika közbeszól… Nem csak a kormány amúgy…

Comments are closed.