Pletyka: Murat Boz vagy Tarkan az esélyes Törökországban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l1T3DtfmfUI[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Több török médium is beszámolt arról, hogy az állami köztelevízió már megkörnyékezte Tarkant abból a célból, hogy képviselje az országot a 2010-es Eurovíziós Dalfesztiválon, aminek Norvégia fővárosa, vagyis Oslo lesz a helyszíne jövő májusban.

Nem ez az első alkalom, amikor előkerül Tarkan neve az Eurovízióval kapcsolatban. A média mindig kiemelt figyelemmel kíséri a megkereséseket és tárgyalásokat a különleges énekessel. Talán ezúttal a hírek igazzá válnak. Amíg ez kiderül, addig csak a helyi pletykalapok legutolsó híreit tudjuk közölni.

Közben egy másik név is belekerült az újságokba, megjelenve mint Tarkan riválisa. Ő Murat Boz, az egyik legígéretesebb feltörekvő fiatal énekes Törökországban. Az oikotimes.com oldalán lehet szavazni, ki melyik előadót szeretné látni jövőre. http://www.oikotimes.com/v2/index.php?file=articles&id=6039

4 Comments

Murat Boz! Igaz egy számát hallottam, de az tetszett. Tarkan valahogy nem a kedvencem, de különösebb bajom nincs vele sem.

sztem nem rossz énekes de ha választanom kellene inkább Tarkant választanám színesebb a zenei világa és PROFIBB ELÖADÓ ami azt illeti MURAT A HÁTTÉRTÁNCOSA VOLT…

Comments are closed.