Eurovízió 2010: megvan a helyszín

telenor_2009-05Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU – old.eschungary.hu

A döntő, az elődöntők a sok próba, valamint sajtótájékoztató helyszíne a Telenor Arena / Fornebu Aréna lesz – adta hírül mai közleményében az EBU. Hans Tore Bjerkaas, a norvég köztelevízió főigazgatója elmondta, hogy nagyon fontos számukra ez az esemény, és alig várják, hogy elkezdjék a munkát a következő évben. A Fornebu Aréna Észak-Európa legnagyobb fedett stadionja, futball meccseken 15600, koncerteken 23000 fő befogadására képes. Az Aréna az idei év elején nyílt meg és eddig 70000 látogatója volt összesen, akik többek között AC/DC és Tina Turner koncertjére is vettek jegyet.
Noha a Telenor távközlési vállalat megvásárolta a létesítmény nevét 2008-ban 10 évre, az EBU – valószínűleg a még tisztázatlan reklámjogok miatt – egyelőre az aréna nem hivatalos nevét használja.

Comments

8 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2010: megvan a helyszín” bejegyzéshez

 1. BeN avatar
  BeN

  Sziasztok!

  Valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni az idei Dalversenyt. Lehetelőleg ne torrent legyen. Vagy ha nem gond, akkor vki valahogy elküdhetné. Köszi!

 2. BeN avatar
  BeN

  Ja, és a 2007-es ill a 2005-ös is jöhet. Rapidshare jó lenne.

 3. davidovics avatar

  Ennek én is örülnék nagyon!
  Új helyre költözött a honlapom, gyertek látogassatok el és nézzétek meg adjátok le a szavaztodat a szavazásnál és természetesen holnap 16:00 -ig várjuka 2. körre a szavazatokat. Fórumozzatok, chateljetek és várom az ötleteket akár a fórumon közlitek akár a vendégkönyvbe.
  A kívánságokat is várom továbbra is.

  http://www.hunsong.lapunk.hu/

 4. davidovics avatar

  Ja és hamarosan elkészül a képeslap küldés menüpont is!

 5. davidovics avatar

  Bocsi az előtte lévő üzenetemet nem jelenítette meg!
  Ez állt benne:
  Ennek örülnék én is!
  A honlapom új helyre költözik, gyertek látogassatok el és nézzétek meg az újdonságokat!
  Fórumozzatok, chateljetek, nézzétek meg a videókat, a képeket se felejtsétek ki, és hamarosan elkészül a képeslap küldés menüpont is, adjátok le szavazatotokat a szavazásnál, és még holnap 16:00-ig vároma 2. körre a szavazatokat és kiderül ki hódítja meg 2. alkalommal a Ranglistát (bár ez nem hivatalos, de kiderülnek belőle dolgok!).
  A honlap folyamatosan megpróbál minden igényt kiszolgálni!

  http://www.hunsong.lapunk.hu/

 6. davidovics avatar

  Gyertek látogassatok el az új honlapra!
  http://www.hunsong.lapunk.hu/

 7. Matilda54 avatar
  Matilda54

  Davidovics ha szépen megkérnélek belinkelnéd vagy elküldenéd a honlap cimét ahol az elmult 2 év legjobb esc-es számára lehet szavazni?