Eurovízió 2010: 17 millió a határszám

telenor_2009-05Tudósító: Klész Imre
Forrás: 3minutes.me – oikotimes.com

A 2010-es Eurovízió házigazdája, a norvég NRK köztelevízió nyilvánosságra hozta a jövő májusi verseny költségvetési tervezetét. Korábban 17 millió euróról szóltak a pletykák, ez önmagában figyelemre méltó csökkenés az idei moszkvai versenyhez képest, melynek költsége elérte a 30 millió eurót.

A 17 milliós összeg valóságát megerősítette az NRK és a norvég Kulturális Minisztérium is. A televízió meg fog tenni mindent azért, hogy jövedelmező legyen az Eurovízió 2010, amit a szponzoráció, a jegyeladások, reklámok és a televoting bevételeinek átgondolt felhasználásával kívánnak elérni.

8 Comments

Pedig tudomásom szerint Szaudarábia és Oroszország után Norvégia a világ 3. legnagyobb olaj importöre! És mégis ily zsugorik! Ezek szerint “csupán” 4 590 000 000 Ft-t(négymiliárd-ötszáz-kilencven-ezer Ft) (17Mx270) szának a norvégok az euroviziora mig az oroszok 8 100 000 000 Ft-t (nyolcmiliárd-százmilio) (30Mx270) szántak rá! (+ vagy – pár milio!) Biztos szerényebb lesz a szinpad mint idén!

És ezt Oroszország a válság közepén tete! De nekünk honan lene enyi pénzünk rá? (Talán az mtvnek direkt szándéka az, hogy sohase nyerjünk mert tudják minekünk nagyon nehéz lene enyi pénzt elöteremtenünk vagy nem is tudnánk!)

De SzZ94 egyeltalán nem estek tulzásba! Szerintem csodálatos volt a szinpad! És biztos vagyokk benne, ilyet az elkövetkező 10 évben nem fog enki csinálni! Pedig ez a szinpad csodálatos volt! (persze izlések és pofonok!)

Na végre,nekem is tetszett a színpad.Szerintem a versenyzők meg a szakemberek voltak fantáziátlanok és nem tudták kihasználni!!

Én nem örülök hogy Csehország visszalép mert eddig ugye 3x próbálkoztak és mind 3x kudarcot vallottak.Bár a tavalyi produkciójuk nekem tetszett 😀 nah de ez a 2009-es abszolút nem jött be.

Szerintem meg igenis túlzásokba estek az oroszok. Egyébként szerintem még ez a 17 millió is változhat.

Comments are closed.