A 2009-es verseny extra promóajándékai

13 Comments

Zolesz te Szerbiában élsz, vagy csak jelenleg vagy ott? Egyébként ugy hirlik, (Nem tudom menyire tudtok erröl valamit) hogy a munkásokra azért borult rá a Madona szinpad mert nem kaptak elegendő vizet a melegbe ezért valami alkatrészt roszul szereltek fel! Szörnyü mik vanak! És otthon Magyarországon milyen idö van?

Ma nem tudtam csak du. 6 körül haza indulni a melóból, mert több mint 100km/h fújt a szél és szakadt az eső. Bent a légkondi 24°C-t csinált, kimentem és fáztam….Döbbenet, hogy milyen időjárás van. 12 órakor még 600°C volt, néhány órával később meg már vacogtam. Ha ott F.-ban épp tengerparton vagy akkor szintén nagyon tudlak utálniiiii :)! Ha nem tengerparton vagy , akkor csak kicsit 🙂 Mikor jössz vissza?

Hát a tenger partol épen távol vagyok! Ugyhogy csak egy kicsit kell utálnod! Egyébként nem tudom, mert a néha szüleim házát újitatom fel!

Gyere(-tek)! De szoljatok akkor valami finomságot fözök! (Persze csak akkor, ha nem tartozkodtok a kanapén valo alvástol mert az ágyakat eladtam!)

na akkor egy kis időjárás-jelentés Magyaroroszágról is: én keresztszüleimnél vagyok Gárdonyban, eddig majd meg lehetett sülni, de tegnap jött a vihaaar.;

Comments are closed.