Naptár

2009. június
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rybak tündérmeséi folytatódnak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jKIojjlidxM[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: impulzus.ro

Alexander Rybak, az Eurovíziós dalverseny győztese nem váratta sokáig rajongóit: máris megjelent Fairytales címmel albuma. Az albumot 22 országban fogják terjeszteni, és vélhetően nagy sikerre tarthat számot, hiszen a dalversenyt meglepő fölénnyel nyerte meg a fiatal norvég tehetség. Az album 9 dalt tartalmaz, és természetesen szerepel rajta az elmúlt hetekben a videómegosztók kedvencévé vált „Fairytale” is.

Rybak saját albumát az eurovision.tv szerint úgy jellemezte, mint a norvég optimizmus és az orosz nosztalgia találkozását.

Az albumon szereplő dalokból természetesen elmaradhatatlan a különleges hangzást biztosító hegedűszó, amellyel nem tud betelni a finn rajongótábor: Alexandernek szinte nincs szabad napja szeptember végéig, egymást érik a fellépések.

Alexander Rybak belarusz származású norvég hegedűművész, énekes és zeneszerző. Ő képviselte Norvégiát a 2009-es Eurovíziós Dalversenyen, Fairytale (Tündérmese) című dalával, amivel megszerezte az első helyezést. Így a 2010-es Eurovíziós Dalversenyt Norvégiában rendezik meg. Az egykori Szovjetunióban, Minszkben (ma Fehéroroszország) született. Négyéves korában szüleivel Norvégiába költözött. Szülei Natallia Rybak zongoraművész és Ihar Rybak hegedűművész, mindketten ismert előadóművészek Norvégiában. Alexander Rybak ötéves korában kezdett el hegedülni, mellette zongorázni is tanult. Jelenleg Oslo közelében, Nessodenben él.

26 hozzászólás Rybak tündérmeséi folytatódnak