Induljon újra a Táncdalfesztivál!

tancdalujraTudósító: Klész Imre
Forrás: petitionspot.com – old.eschungary.hu

Egy rajongói kezdeményezés végre valóságot öltött, a cél a Táncdalfesztivál szellemének felélesztése. A cikk folytatásában egy online aláírásgyűjtő oldalra fog jutni a látogató, ahol elolvashatja, miért is lenne jó, ha újra Táncdalfesztivál lenne a televízióban. Az ötlet 43 éves, biztos, jól megállná a helyét ma is. És hogy mi köze az egésznek az Eurovízióhoz? Tovább olvasva a cikket, minden kiderül.

A cikk itt folytatódik (külső link)

8 Comments

Ezen én is csodálkozom. Én csak az MTV logót töltöttem fel, aztán pár perc múlva a következő 2 kép is megjelent, amit nem is tudom, mi. Most meg már ott van Viktor is… Nem értem, hogy került oda.

100 000-ből még csak 98 aláíró 🙁
De támadt egy ötletem: myVIP-en, MSN-en, e-mailben megkérem minden ismerősömet, hogy írják alá, még akkor is, ha nekik nem fontos, hiszen csak pár percbe kerül nekik, de sok embernek örömet okozna. De sajnos, ha mindenki alá is írja, akkor sem lesz elég… szerintem ti is szóljatok mindenkinek.
Én 94-es születésűként lemaradtam a Táncdalfesztiválról, de a leírás alapján tényleg jó módszer lenne az Eurovízión minket képviselő előadó kiválasztására, és több sikerünk lenne az ESC-en… na, én drukkolok, hogy összegyűljön az a 100000 aláírás! Good luck!

Comments are closed.