Megvan az első jelentkező Belgium 2010-es képviseletére

belgiumTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: oikotimes.com, belgovision.com

Még ugyan nem tudjuk, milyen módszerrel fogja kiválasztani a flamand ország a jövő évi képviselőjét, de egy hazájában nagy népszerűségnek örvendő zenész, Eddy Wally máris bejelentette, hogy szívesen utazna Oslóba a nagy megmérettetésre. Az énekes az elmúlt esztendőkben gyakran szerepelt a brit televízió “Eurotrash” című műsorában, ahol olyan sztárok is felléptek, mint például Jean-Paul Gaultier, Dana International és Jahn Tiegen.

Hogy mit szól mindehhez a belga köztelevízió, nem lehet tudni, de a magát “Európa hangjaként” jellemző Eddy Wally máris eldöntötte: ha kijut, hollandul fog énekelni. Saját, egyedi stílusától nem szívesen rugaszkodna el, így – ha esetleg őt láthatjuk Norvégiában – a belga képviselő jövőre sem egy megszokott előadó lesz, ahogyan 2007-ben a The KMG’s, tavaly Ishtar, idén pedig Patrick Ouchène sem volt az.

6 Comments

Csak jót válasszanak a belgák jövőre, mert már szeretném őket a döntőbe látni. Tegnap Rybak az egyik német csatornán szerepelt, eljátszotta Fairytale-t, megköszönte a német 12 pontot, és mondták neki, hogy azt tudják beszél norvégul, oroszul, angolul, és beszél-e egy picit németül erre azt válaszolta: Ja.. Ich liebe Deutschland. 😀

Comments are closed.