Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Moszkva 2009: haver lett az idei orosz versenyző

moszkva_szinpad

Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu

Az orosz Eurovízió-házigazda Pervij Kanal exkluzív riportot készít az Eurovíziós Dalverseny magyar énekesével, aki csütörtökön lép színpadra Dance with me című dalával.

Anastasia Prikhodko, az Eurovíziós Dalverseny orosz indulója nagyon megkedvelte az MTV versenyzőjét. Ezért meghívta Zolit, hogy az egyik legnagyobb országos orosz televízió kamerái kíséretében nézzék meg közösen Moszkvát. Anastasia ezt a lehetőséget egyedül Zolinak ajánlotta fel. Az exkluzív interjút csütörtökön, az 54. Eurovíziós Dalverseny második elődöntője előtt, főműsoridőben láthatják az orosz nézők.

Ádok Zoli és táncosai május 5-én indultak Oroszországba. A magyar csapat tagja Papp Timi, aki a Valami Amerika 2. nézői után a moszkvai közönséget is lenyűgözheti koreográfiájával; Béli Titanilla, Zoli állandó partnere, a Dance with me klipjének női főszereplője; és az ismert fiatal tehetség, Karsai Zita. A lányok azt ígérik: Magyarország leglátványosabb eurovíziós show-ját viszik színpadra Moszkvában. Bár a lányok május 12-én közlekedési balesetet szenvedtek az orosz fővárosban, mindannyian jól vannak és izgatottan készülnek a versenyre.

Sokak szerint szinte lehetetlen egyszerre táncolni és énekelni a színpadon, Ádok Zoli pont erre készül. Nem ért egyet a pesszimistákkal, szerinte ez igenis lehetséges – ha az egyik cselekvés automatikus. Musicalszínészként Zoli ezt már rengeteget gyakorolta. Számára a mozgás magától jön, így elsősorban az éneklésre kell koncentrálnia. Zolit sportolói múltja is segíti a színpadon, állóképességét már junior műkorcsolya-bajnokként és tornászként megalapozta.

A magyar versenyző május 14-én 20:55-től lép színpadra Moszkvában. Kedd este 20:55-től meghallgathatja az első elődöntő fellépőit és ha minden jól megy, május 16-án este a döntőben másodszorra is megremegteti a moszkvai Aréna falait Ádok Zoli a Dance With Me című dallal.

12 hozzászólás Moszkva 2009: haver lett az idei orosz versenyző