Hősként tért vissza hazájába Yohanna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9gTtQnfLN70[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Izland még soha nem ünnepelte versenyzőjét annyira, mint az ideit. Yohanna hősöknek járó fogadtatásban részesült. Az ünneplés már akkor elkezdődött, amint a Koppenhágából érkező gép kereke földet ért. Először két tűzoltó autó vízsugarat kezdett el fecskendezni a repülőre, és követték a gépet, amíg az be nem gurult a Keflavík repülőtér megfelelő termináljához.

Yohannát és az izlandi delegáció többi tagját Páll Magnússon, az izlandi RÚV köztelevízió elnöke és Katrín Jakobsdóttir oktatási minioszter fogadta, és természetesen rengeteg rajongó is a repülőtéren tartózkodott. Ezután gyorsan rohanni kellett Reykjavík belvárosába, ahol hatalmas nemzeti ünnep lett készítve az énekesnőnek. Többszáz rajongó ment el a helyszínre, ahol az ünnepség ceremóniamestere a rajongók kedvence, Paul Oscar (ESC 1997 – Izland) volt Eurovízió versenyző, Eurovízió guru és rajongó volt. Korábbi ismert izlandi eurovíziós dalokkal szórakoztatta a közönséget, majd egyszer csak feltűnt a nemzet legújabb büszkesége, Yohanna! A tömeg egyből megőrült. Elegánsan megköszönte az embereknek az ünnepségen való megjelenést, és senki sem lepődött meg azon, hogy egyre csak ismételgette, hogy “Is it true?” Igaz ez?

A közönségből csodálatos reakciót váltott ki Yohanna produkciója, mindenki teli tüdőből énekelte dalát. Ezután már mennie kellett a RÚV stúdiójába, ahol egy speciális műsort készítettek az eredmény megünneplésére.

11 Comments

De mért Rybak?, Bocsánat de ki a f*sz kíváncsi arra a gyerekre??!4 Csak az volt a szerencséje hogy idén vezették be az 50-50%os szavazást. A zsűri maga nem álhat szemben több millió lakossal. így olyan hülység. még esélye sincs más országnak nyernie! Nekem idén akkor is az abszolút nyertes IZLAND..

Patrik, neked nem tetszik, értjük. De egy csomóan igenis kíváncsiak vagyuk rá attól még, hogy neked nem tetszik, nem mindig te vagy a többségben az ízléseddel(, és nekem tetszett a dal=D, és igényesnek is tartom), és mások véleményét el kellene tudni fogadni(és nem ilyen stílusban írni róla). Ráaádsul a zsűri szerint is ő lett a legjobb :). Erről ennyit.

Imádom Yohannát:) Ő a kedvencem:) Az Én véleményem az, hogy Johannának kellett volna nyernie, másodiknak a spanyolokat tettem volna 3. helyre románok 4 helyre azeriek 5 pozícióba finnek 6.ok Svédek. Ez az én saját véleményem:)Patrik mondandójára válaszolnék: Az a jó hogy nem vagyunk egyformák:) Nekem se tetszett személy szerint a norvég dal. De ha a többi sok millió nézőnek ez tetszett?:)
Kellemes napot sziasztok:)

Sziasztok!Készítettem egy oldalt Yohannáról.Gyertek és
nézzétek meg, írjatok az üzenőfalra, küldjetek be
cikkeket,és én közzéteszem.

http://yohan na.freebase.hu címen érhető el

Comments are closed.