Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Hősként tért vissza hazájába Yohanna

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9gTtQnfLN70[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Izland még soha nem ünnepelte versenyzőjét annyira, mint az ideit. Yohanna hősöknek járó fogadtatásban részesült. Az ünneplés már akkor elkezdődött, amint a Koppenhágából érkező gép kereke földet ért. Először két tűzoltó autó vízsugarat kezdett el fecskendezni a repülőre, és követték a gépet, amíg az be nem gurult a Keflavík repülőtér megfelelő termináljához.

Yohannát és az izlandi delegáció többi tagját Páll Magnússon, az izlandi RÚV köztelevízió elnöke és Katrín Jakobsdóttir oktatási minioszter fogadta, és természetesen rengeteg rajongó is a repülőtéren tartózkodott. Ezután gyorsan rohanni kellett Reykjavík belvárosába, ahol hatalmas nemzeti ünnep lett készítve az énekesnőnek. Többszáz rajongó ment el a helyszínre, ahol az ünnepség ceremóniamestere a rajongók kedvence, Paul Oscar (ESC 1997 – Izland) volt Eurovízió versenyző, Eurovízió guru és rajongó volt. Korábbi ismert izlandi eurovíziós dalokkal szórakoztatta a közönséget, majd egyszer csak feltűnt a nemzet legújabb büszkesége, Yohanna! A tömeg egyből megőrült. Elegánsan megköszönte az embereknek az ünnepségen való megjelenést, és senki sem lepődött meg azon, hogy egyre csak ismételgette, hogy „Is it true?” Igaz ez?

A közönségből csodálatos reakciót váltott ki Yohanna produkciója, mindenki teli tüdőből énekelte dalát. Ezután már mennie kellett a RÚV stúdiójába, ahol egy speciális műsort készítettek az eredmény megünneplésére.

11 hozzászólás Hősként tért vissza hazájába Yohanna

 • M.sanya

  Megérdemli! Gyönyörű dal! Remélem találkozunk majd még vele a későbbiekben is!

 • Viola

  hy!Nekem is tetszik a dala!megérdemelte a második helyett!!:D

 • Kristoffer

  Állítólag lesz Yohanna-Rybak duett 🙂

 • Patrik

  De mért Rybak?, Bocsánat de ki a f*sz kíváncsi arra a gyerekre??!4 Csak az volt a szerencséje hogy idén vezették be az 50-50%os szavazást. A zsűri maga nem álhat szemben több millió lakossal. így olyan hülység. még esélye sincs más országnak nyernie! Nekem idén akkor is az abszolút nyertes IZLAND..

 • Sanya

  Annyira szép az izlandi dal-én biztos nem fogok ráunni:)

 • Dorka

  Patrik, neked nem tetszik, értjük. De egy csomóan igenis kíváncsiak vagyuk rá attól még, hogy neked nem tetszik, nem mindig te vagy a többségben az ízléseddel(, és nekem tetszett a dal=D, és igényesnek is tartom), és mások véleményét el kellene tudni fogadni(és nem ilyen stílusban írni róla). Ráaádsul a zsűri szerint is ő lett a legjobb :). Erről ennyit.

 • Patrik

  na erről beszélek. így nem is izgalmas a pontozás… túl egyhangú!

 • fairygirl

  Patrik! A zsűrik is első helyre hozták ki Alexet, Yohannát pedig a másodikra, nem csak a nézők. 😉

 • Patrik

  most megint írjam le? ha akarod: na erről beszélek. így nem is izgalmas a pontozás… túl egyhangú

  téma lezárva

 • Teba

  Imádom Yohannát:) Ő a kedvencem:) Az Én véleményem az, hogy Johannának kellett volna nyernie, másodiknak a spanyolokat tettem volna 3. helyre románok 4 helyre azeriek 5 pozícióba finnek 6.ok Svédek. Ez az én saját véleményem:)Patrik mondandójára válaszolnék: Az a jó hogy nem vagyunk egyformák:) Nekem se tetszett személy szerint a norvég dal. De ha a többi sok millió nézőnek ez tetszett?:)
  Kellemes napot sziasztok:)

 • Atesz

  Sziasztok!Készítettem egy oldalt Yohannáról.Gyertek és
  nézzétek meg, írjatok az üzenőfalra, küldjetek be
  cikkeket,és én közzéteszem.

  http://yohan na.freebase.hu címen érhető el