Eurovízió az RTL-en: a Rakonczai testvérek félreértelmeznek

Tudósító: Klész Imre
Forrás: RTL Klub

Ma reggel az RTL Klub reggeli műsorában telefonos interjú készült Ádok Zolival, a stúdióban meghívott vendég volt Csézy (ESC 2008) és a Rakonczai testvérek (ESC 1997). Utóbbiak sajnálatos módon félreértelmezik az Eurovíziót, nem tudják elképzelni, hogy Magyarországon ki szavazna egy külföldi országra, például Izlandra. Valamint elfeledkeznek a máltai Chiaráról, aki ma is tud hasonló fellépéssel szép eredményt elérni, mint ami a 90-es években volt szokásos. A teljes videó lent.

5 Comments

A Rakoncai fivérek szerint, kezd visszatérni az eurovizió a dalok irányába is! Tehát ismét irnak jó dalokat az eurovizióra, hát mégha meglátják Patricia Kaast holnap! Remélem ezek után a magyar előadók kicsit bátrabbak lesznek , és mernek jó dalokkal jelentkezni a versenyre!

Patricia Kaas szerintem hatalmas művész, a legtöbb albuma megvan de nem fog nyerni. Az átlag európai igényeknek nem felelnek meg a francia sanzonok.

Tuti nem nyer…Ismerve a sok idióta keletit… Nem értem mért jó az a pór népnek, hogy elszavazgatnak a szarabbnál szarabb dalokra egymás között, aki meg tényleg tehetség az meg örülhet, ha bejut a döntőbe…Az ottani helyezéséről pedig nemi s beszélve

az ördög nóri olyan buta :D:D “nem is tudom mi lehetett a baj”…
talán az, hogy nem énekest küldtünk egy dalfesztiválra, hanem egy táncost? keverjük a szezont a fazonnal? ehh.

Comments are closed.