Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Elégedett vagyok, mindent megtettünk a sikerért – exkluzív interjú Ádok Zolival a hirado.hu-n

zoli_szinpad3Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu

Amikor lejöttünk a színpadról, egy fantasztikus elégedettségérzet volt bennem – mondta a hirado.hu-nak Ádok Zoli a dalversenyt követően. Nagyon fontos volt, hogy pozitív érzésekkel jöttünk le a deszkákról és ennek meg is lett a gyümölcse: bebizonyítottuk magunknak, hogy jó csapat vagyunk és egymást erősítve ki tudjuk hozni magunkból a legtöbbet.

A musicalénekes nem tartja korrektnek az új szabályokat, mely szerint a nézők szavazatai alapján jutott be a döntőbe 9 ország, a tízedikről pedig egy szakértői zsűri döntött. A szervezéssel viszont elégedetten nyilatkozott. Leírhatatlan élményekkel lettünk gazdagabbak, a színpad, a technika egyszerűen elképesztő volt – számolt be tapasztalatiról az énekes. Mindenkivel nem, de nagyon sok versenyzővel összebarátkoztunk, hiszen együtt küzdöttünk egy célért. A grandiózus színpad is meglepetés volt számunkra, az énekesek és a táncosok akár el is veszhettek volna benne, de a profi szervezés miatt ennek éppen az ellenkezője történt és egyedülálló látványt nyújtott a nézőknek. A vetített díszletet és a színeket magunknak választottuk, március közepéig kellett benyújtanunk egy látványtervet és az alapján dolgoztak a technikus szakemberek.

Az eredményhirdetés után természetesen csalódottak voltunk egy kicsit, hogy nem lehetünk ott a szombati döntőben, a lányok közül néhányan pityeregtek is, de én próbáltam mindenkit megvigasztalni – mondja az énekes, mert mindenki kihozta magából a maximumot és megtettünk mindent. A felvétel után koccintottunk egyet közösen a többi versenyzővel.

Rengeteg szakember keresett meg minket, akik nem értették, miért nem jutottunk be a döntőbe – nyilatkozta a jövő esélyeit latolgatva Ádok Zoli. Remélem, hogy ez hoz valami jót, egy külföldi szerződést esetleg, de ez még a jövő zenéje.

Az én szívem csücske az izlandi lány – válaszolt arra a kérdésre, hogy kit tart esélyesnek a végső győzelemre. Természetes bájjal és szeretettel, érintetlen lélekkel énekli ezt a dalt, nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk, igazi barátok lettünk. Nagyon jónak tartom az ukrán lányt is, aki szöges ellentéte az imént említett versenytársának és nagyon látványos az ő dala is.

Az élet nem áll meg – árulkodik optimista felfogásáról a musical énekes, nekem a jövő héten bemutatóm van a Madách Színházban, tesszük tovább a dolgunkat.

18 hozzászólás Elégedett vagyok, mindent megtettünk a sikerért – exkluzív interjú Ádok Zolival a hirado.hu-n

  • Vax

    Hogy van ezzel a közönségszavazattal és a 10. dalt zsűriző szakmával? Ez tényleg nem volna korrekt. Nem úgy van az, hogy 50 százalék közönségszavazat, 50 százalék zsűri? Vagy az csak a döntőre vonatkozik?

  • Erzsi

    Csak a döntőre. Elődöntőben gyakorlatilag csak a közönség szavaz.A tizediket akkor cserélik, ki a más a zsűrinél, mint a közönségnél. Nem értem, miért tartja ezt a igazságtalannak. Szerintem nem a zsűri ütötte el őket a továbbjutástól.

  • Hajas Ádám, ADAMS, HADAM

    Egyet sajnálok, de azt nagyon nem láttam magyar zászlókat! Egyet, de azt is csak Zoliéknál. Emlékezzünk, csak vissza Rúzsa Magdi szereplésére és a felvételekre, ahol szinte mindenhol felbukkant egy magyar zászló! Tudom Moszkva messze van, de a finnek sem voltak sokkal közelebb. Reménykedjünk, hogy a jövő évi közelebb lesz és akkor ezt csak javaslom, szerintem elég sokan vagyunk akik szeretik itt Magyarországon az Eurovision Song Contest-et, Eurovíziós Dalversenyt, akkor a következő re dobjuk össze és vessük fel azt az ötletet, hogy ahányan csak tudunk közösen együtt EGYSÉGBEN! Minél többen Magyarok Magyarországot képviselve és repüljünk vagy buszozzunk stb. a magyar indulóval együtt!
    Én ezt hiányoltam, hogy jó hogy sokan szorítottak és szurkoltak Zolinak itthon és ott is, de ha esetleg olyasmi szinten képviseltetnék magunkat mint a görögök, az ukránok, az azeriek vagy legyen elég csak az észtek, akkor már nyert ügyünk van nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel és az élmény ! Zoli, azt mondta a letört csapatnak az eredményhirdetés után:

    Szívünkben mi nyertünk, és Ez a lényeg!

    Gratulálok a magyar csapatnak, büszke vagyok rájuk!

  • Évi

    Haaaaat szerintem irtó bénak voltak Zoliek….Hangja remegett 1000el es ki is volt fulladva…. meg azok a kamera mozgasok… legalabb 5x elment a tavolba a kamera,de hogy minek????? Zoliekat nem is lehetett latni…pedig hat elmeletileg a tancon lett volna a hangsuly, de ha meg a kamera se öket veszi :DDD Hat meg a Szlovakoknak is nagyobb eselyt adtam mint Zolinak….Es amugy voltam olyan kedves, h meg igy szvasztam Zolira….(Szlovakiai magyar reven megtehettem)Viszont Zoliek tegnapi produkciója utan mar inkabb a Szlovákokat sajnalom, h nem jutottak be 🙁

  • Évi

    Jah meg ilyen „meleg vagyok” feelingje is volt a produkcionak 😀 Es hat mondjuk en STV1-röl neztem az euroviziot… es a Szlovak bemondo kicsit mosolyogva is kezdte mondanivalojat Zoli fellepesenel…meg valami ilyesmit is mondott (nem emlekszem pontosan), hogy Lássuk akkor, h Zolinak be-e jön ez a „tancolok” taktikaja… magyarul mindenki tudta, h a tanc ide ugyis keves ha a hang hianyzik hozza….

  • bakonyi:tigris

    Szevasztok,
    Az úgy nem jön le, hogy az egész Eurovízió értelmezhetetlen? Hogy lehet összehasonlítani egy metálzenekart (utoljára a 2007-es Lordi győzelmen röhögtem akkorát, hogy abba is hagytam az EV nézését) egy népdalcsoporttal összehasonlítani. Egyszerűen államok által tolt Ki Mit Tud az egész, és mint olyan, nem nagyon versenyeztethető.
    Szerintem Zoli nagyon rendben van. Az ugyan kicsit gáz, hogy buzinak öltözött, de a három kurvának maszkírozott lány szépen visszatolja az egyensúlyt. Országimázsnak meg egyszerűen tökéletes, ha mondanivalót is teszünk hozzá: „Hiába vagy buzoid, ha Magyarországra jössz, három ilyen fullos buksza ápol le szakszerűen” :DDDD

  • István

    A tegnap esti leszereplés a Magyar Televízíó kudarca. Szégyen, ahogy többéve a magyar köztévé kezeli ezt a rangos eseményt. Több évig meg sem jelentünk a versenyen, s akkor Magyarország a műsorvezetők szóvicceinek célpontja volt, ezeknek az éveknek a lemaradása azóta látszik elfogadásunkon, a magyar produkciókon és a lebonyolításon is. A zsűri idén zárt ajtók mögött pusmogva, a sokadik kudarc után kijelölt egy tingli-tangli nótát, aminek semmi esélye nem volt Moszkvában, mert az ugri-bugri nem helyettesíti az énektudást (ami a szaltóugrálások közben nem derült ki) és a valódi dallamokat. Azok az előadók és dalok, amelyeket korábban a közönség választott ki nagyrészt sikeresen szerepeltek, s bejutottak a döntőkbe (Friderika, Nox,Rúzs Magdi- itt az előadót a közönség szavazta meg, csak az induló dalt nem.)A 98-ban a zsűri által kijelült Charlie utolsó lett. Minden az élő lebonyolítás mellet szólna: egy döntő mondjuk két elődöntővel, összesen kb. 24 dallal. Nem hiszem, hogy egy ilyen döntő lebonyolítása drágább lenne, mint mondjuk a Csináljuk a fesztivált egyik adása. A két előtte megrendezett elődöntő pedig kiszűrné a tolvajokat ( Mark, pontosabban a Svédországból szalajtott dalszerzője), az el nem kötelezetteket (Tompos Kátya – minek nevezik be a dalát, ha később nem indul el a versenyen?), s a színvonaltalan dalokat (mint a tegnap esti). Felkeltené a nézők érdeklődését a döntő iránt, s így ott már nem csak a családtagok, s a földiek szavaznának, mint 2008-ban. Amúgy Zoliékban a jószándék tegnap meg volt, ezt elismerem, de ez kevésnek bizonyult. Az MTV vezetői pedig (Kik is?), ha olvassák egyáltalán, gondolkozzanak el a fentieken!

  • Zsolesz

    Szeritem a magyarországi szervezéssel az egyetlen gond, hogy későn kezdik el keresni a dalt! Más országokban, direkt eurovizióra irnak dalokat, és azok természetesen grandiózusabbak, hatásosabbak, mivl úgy vannak megirva, hogy valamit megmozditsanak a nézőkben, szinpadra vannak irva! Magyarországon viszont, szólnak, hogy na kinek mi van dobja be és majd csak lesz egy elfogadható dal, amivel kimehetünk! Itt a probléma! Legkésőbb Október elsején ki kell irni a pályázatot , hogy január 2Oig küldjék be a dalokat, akkor van idő dalt irni, olyan dalt ami üthet! Február végén, március elején, pedig lehet nemzeti döntőt rendezni!

  • Zoey

    Nem baj, Zoli, nagyon jók voltatok!!! Sok sikert és kitartást továbbra is, mindenhez!!! És a többieknek is persze!

  • é-ke33

    A tegnapi műsort követően, kicsit rákerestem erre az Ádok Zolira. Én bizony nem ismertem. Amikor megláttam tegnap, arra gondoltam; de jó, a melegek legalább ránk fognak szavazni…nem ismerem a szabályokat, de szerintem magyarul sokkal jobban hangzik ez a dal. A kamerák folyton elhúztak, a sok ugrálás közben alig hallható volt a szöveg és a dallam. De !!! kiváncsiságom eredményeként megemlíteném, hogy régi felvételeket is megnéztem a fiatalemberről, és egy roppant tehetséges, kicsi korától a táncnak, és zenének élő srácnak látom. Ez vitathatatlan, hogy nagyon rendben van, és még nagyon sokra fogja vinni. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg ugyanezt magyarul, a szombat esti láz felvételén és könyveljük el, hogy akinek van egy kis jó izlése, az tudja, hogy az bizony ott megnyerte volna az ESC-t. Köszi Zoli!

  • hal

    Zsolesszal mindenben egyetértek!!!
    Nekem bejött a tegnapi szereplés és nagyon drukkoltam, sajnálom, hogy nem lehetünk ott a döntőben. A külföldi weboldalakon a többség pozitívan ítélte meg az előadást, mégsem kaptunk elég szavazatot. Én csak gratulálni tudok!

  • Feri

    A tegnap esti elődöntő sajnos csalódással ért végett, de igazából nem szabad elkeseredni, mert a magyar produkció színvonalas volt. Bár néha a kevesebb több, azaz lehet hogy kevesebb tánccal és jobb vokalistákkal és ütösebb kezdéssel nagyobb esélyünk lett volna. A szerencse sem állt mellettünk, mert szerintem az erősebb csoportba kerültünk és itt még nagyobb volt a blokk szavazás (Pl.Oroszo.-Ukrajna-
    Észto.-Letto.-Litvánia-Moldova). A horvát dal meg talány, hogy került a döntőbe, mert szerintem elég béna dal volt.

  • norelle

    Hát Zoli… Ha te ezzel elégedett vagy, akkor az szomorú. Mondjuk, ha azzal vagy elégedett amit hetek óta gyakoroltok, és most úgy adtátok elő ahogy kell, akkor jól van. Én is elégedett lennék, „sz@rból nem lehet várat építeni” alapon. Sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a dalból és az előadásából. A dal mellesleg nagyon jó, így adva volt a lehetőség, hogy életet is visztek bele.. de nem éltetek ezzel.. Úgyhogy ne legyél elégedett.

  • Vegyetemista

    ### A hozzászólás annak nem megfelelő hangvétele miatt törölve lett ###

  • Évi

    Gyerekek en nemreg tudtam meg, h Szlovakióbol a 2.elödöntöm csak 5-en szavaztak, abbol 1-et en, 1-et meg a tesom küldött :DDDDDDDDDDDDDD Atyaisten… akkor ma senkise fog szavazatot leadni SVK-bol???? ES akkor majd azt mondja a bemondo, h mit????? :DDDD 12 points from SENKI????? :DDDDDD VAgy ilyenkor mi van????

  • FENTE LEVENTE

    Táncosok sok-sok hibát követtek el.Most engem megteker az indulat,mert kedvem már nem mulat,és azt mondom:Karsai Zita titka csak a vetkőzésben van?Nagyon amatőrök voltak.Hát magyarországon kevesen tapsoltak.Karsai ahhoz ért amit csinált amikor Ádok alatt fekve valamit kinált?Menjen ő csak az éjszakába a kába rekedtes,öreges hangjával.Üreges,üres tánca elavult.

  • Tibor

    Zoli!

    Ha neked ez produkció, akkor ásd el magad!

  • FENTE LEVENTE

    Zenére táncoló lábaim a vad ritmusokat rugdossák.
    Kanyargós utakon kacskaringós járásom egyenesbe hozza ferde életem?
    Magyar orR VÉG pirosodik a hazugsáGOKTÓL?NorvéGOKTÓL tanulhatnánk elvégre győztes lett a nORVÉG dal.
    Nagy zenei szkander volt.Alexander könnyedén nyomta le Európát.Vágott is hozzá vidám jó pofát.Alexander Rybak egy igazi bak a lányok örömére,de kössön kendőt szemére akinek nem tetszik. Gundel Takács Gábornak nem lehetett honvágya Harsányi Levente iránt,az kizárt.Mert szerintem legalábbis én hiszem,hogy nem csal szemem,és messziről hirtelen kapásból s nem másból Alexanderben a hegedűs emberben kinézetre külsőleg,belsőleg nagy adag Harsányi Levente humoros gyerekessége lakozott,Csisztu Zsuzsa nevetéssel.Most kinek okozott szenzációt Fente Levente?Hozzuk össze a kettőt és zárjuk úgy az esztendőt.Remélem mindenki értette gondolataim.
    Melléfogott,eltaposott gondolatom:Benne nyomot hagy majd csontozatom?
    Összehordtam hetet-havat,éveket,de nyár jön majd és áztatják a földeket.További szépeket.((Pletyka-nana.hu,Puk.hu,Velvet.hu))