ESC Radio Awards 2009: hamarosan szavazhatunk

escradioTudósító: Klész Imre
Forrás: escradio.com

Mint minden évben, ismét kap egy második esélyt az Eurovízió idei mezőnye arra, bebizonyítsanak, vagy javítsanak a versenyen elért eredményen. A legnagyobb hagyományokkal rendelkező, csak eurovíziós dalokra specializálódott escradio.com internetes rádió június 1-7-ig várja a hallgatók szavazatait a következő kategóriákban:

– 2009 legjobb dala
– 2009 legjobb női előadója
– 2009 legjobb férfi előadója
– 2009 legjobb együttese

A szavazás június 1-én 00:00-kor kezdődik, az escradio.com címről lehet elérni a listát. A teljes jövő hét rendelkezésre áll a szavazásra.

19 Comments

akkor most Zoliéknak lehet szurkolni. hátha első lesz a legjobb férfi előadóban.

A rybak gyerekre ne szavazzunk szerintem, ott van neki a fődíj, ossza be azzal 🙂

Manex! Annak igenis van értelme! Bár ugyan az eurovision csak sajnos egyszer szavaztam de most ugy érzem, hogy többet kell tenem a kedvencemért!

Én biztosan szavazok a kedvencemre, nem hinném hogy csalnának, 2007-ben a II. legjobb dal a Rúzsa Magdié lett… – s milyen igazuk volt a szavazóknak!

Matilda54! miért neked nem tetszett! Messze a legjobbak között volt az aprócska blues. nem csoda hogyha elromlott volna a televoting akkor a biztonsági zsűri a 3. helyezettre rakta volna Magyarországot. 🙂

Anyám, hallgasd meg Magdi számát olyat még nem hallotam!

(Egyszerüen) számomra rejtély hogy mit gondolhatott közben miközben énekelte.De látszott hogy szívből jött és nem csak felment a színpadra és lejöttt!!!!

AZ utolsó előtti hozzászólónak ( :(((((( ) teljes mértékben igazad van. látszott Magdin hogy szívből énekli és hogy ért is hozzá…

Tényleg nem azt mondta 🙂
Amúgy én szavaztam. A Mamo-ra, Andrea Demirovic-ra, Petr Elfimov-ra és a Quartissimo-ra.

Köszönöm SzZ94! De ha én egy gépröl töbet leadnék és csak egyet lehetne akkor az elsőt ugye nem nyilványitják érvénytelenek?

Comments are closed.