EDC 2009: törölve

edcTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

A nagy várakozások, és a jó előkészületek, és a nagy rajongói érdeklődés ellenére egy évvel később lesz Bakuban a 3. Eurovíziós Táncverseny megrendezve. Sajnos nem jelentkezett elegendő számú tévétársaság résztvevőként a 2009-es EDC-re, így elhalasztják a műsort 1 évvel. 2010-ben lesz Azerbajdzsán a táncos műsor házigazdája.

Az Eurovision TV vezetője arról beszélt korábban, hogy sok köztelevízió költségvetése jelentős mértékben le lett csökkentve, ezért az azeri köztévével egyetértésben megpróbálták csökkenteni a részvételi díjat. “Az azerbajdzsáni szervezők teljes mértékben megértik a helyzet komplexitását, ezért készítettek egy kiváló javaslatot a gazdasági válság időszakára való tekintettel. Az azeri partnerünk kész mindent megtenni azért, hogy magas színvonalú produkciót láthasson a közönség annyi résztvevő köztelevízióval, amennyivel csak lehet.”
Hiába a nagy terveknek, a következő eurovíziós esemény november 21-én lesz, amikor az ukrán főváros, Kijev sportpalotája fog otthont adni a fiatal énekesek versenyének.

9 Comments

Szerintem hamarosan a JESC is erre a sorsra jut! Nincs ezeknek potenciális közönsége, ezeket csak a nálunk is nagyobb fanok nézik szerintem! Engem nem is tudnak érdekelni igazábol!

Ha jól tudom, az MTV idén érdeklődött a dolog iránt! Ami pedig megerősitett, hogy szándéka volt indulni a fiatal táncosok euroviziós versenyén, amit juni 16.án tartanak Oszlóban! Abból valószinű mégsem lett semmi! Csak nemtudom miért! Valamint az MTV régebben indult a fiatal muzsikusok eurovizióján is!

De ha most sem volt érdeklődés , jövőre sem lesz!!
Pedig mi is nyugodtan indulhatnánk,mert itt volt a Szombat esti láz, így ebből kiderült hogy Mo.-nak sok tehetséges táncosa van!!

Comments are closed.