Bulvár: Kék foltokkal érkezett az ukrán énekesnő a nyitóünnepségre

ukraine

Tudósító: Klész Imre
Forrás: karpatinfo.net

Május 10-én Moszkvában hivatalosan is megnyitották az idei Eurovíziós Dalfesztivált. A megnyitóra az előző évek győztesei is meghívást kaptak. Az idei versenyzők interjúkat és autogramokat osztogattak az újságíróknak. Az ukrán résztevő Szvetlána Loboda megjelenése mindenkit sokkolt.

Az Eurovíziós Dalfesztivál egyik legesélyesebbnek tartott résztvevőjének testét és arcát ugyanis hatalmas kék-zöld foltok borították – írja az UA-Reporter internetes hírportál. Az újságírók már hozzá is láttak a botrányos cikkek megírásához, mikor kiderült, hogy csak egyszerű festett foltokról van szó. Loboda ugyanis így próbálta felhívni a nemzetközi figyelmet  a családon belüli erőszak elleni akciójára.

Az énekesnő akcióját Patricia Kass (Franciaország) is támogatta, aki azt ígérte Lobodának, hogy a következő sajtókonferenciára ő is hasonló ábrázattal fog érkezni.

Szvetlána Loboda nemrég még azt nyilatkozta, hogy kopaszra fogja vágatni haját, hogy felhívja a világ figyelmét a brutális fókairtás problémájára. Egyelőre azonban nem vált meg szőke hajzuhatagától.