Az esctoday.com jóslata a mai továbbjutókra

bigpoll09logo

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az esctoday.com idén is megrendezte Big Poll című szavazását. A több mint 100000 jós, vagyis a regisztrált felhasználók az utolsó pillanatig megváltoztathatták a sorrendet, ma délután 5-kor zárták le a módosítási lehetőségeket. Lássuk a továbbjutókat az első elődöntőre a Big Poll 2009 szerint!

1. Törökország
2. Bosznia-Hercegovina
3. Svédország
4. Izland
5. Málta
6. Finnország
7. Románia
8. Örményország
9. Portugália
10. Svájc

Az olvasók szerint Izrael lesz az, akit a zsűri tovább fog lendíteni a döntőbe, így Svájc kiesik.

17 Comments

hát ezt jól eltalálták…remélem Magyarország is fog szerepelni a Big Poll alapján a 10-ben, mert ha nem megijedek ezek után..:) Jó este volt, bár a 2. elődöntő erősebb lesz.

Hát igen tényleg jól megjósolták!
Igaz megint jó erős mezőnybe kerültünk, de hát ha ez fog nekünk segíteni. Szerintem innen tuti nem jutottunk volna tovább már mint az első elődöntőből.

Remélem tovább jutunk mert megérdemlik Zoliék amilyen munkát és energiát belefektettek!

Szerintem így ahogy van jó a választás. Bár a Bosznia helyett lehetett volna Montenegró is …

Én is majdnem ezt jósoltam, első 9 helyezett megegyezik. A 10. helyre én Montenegrót tettem és a 11.-re Svájcot. De nálam is kiesett Montenegró, és helyette a zsűri által Izrael. 😀 😀 Tök boldog voltam, amikor ezt a 10 országot mutatták.

Bosznia helyett én is inkább Montenegrót jutattam volna a döntőbe! Nálam Izrael volt a nyerő..nekem nagyon tetszik a dal hangzása,dallama!Örülök, hogy bejutott!

Bosznia nem tetszett élőben pedig jó a dal de igy nem fog nyerni! Portugália helyett Montenegró de szerintem a zsűri juttatta tovább Portugáliát

Strajker! Ezt hol olvastad??? Biztos, hogy hiteles? Mert ez elvileg nem publikus… Vagy én tudom rosszul??

“Én a Portugál elvarázsolt jány helyett juttattam volna tovább a Montenegrói csajt :’(”

Ez nem szépségverseny, a portugál csaj fényévekkel jobb volt, szerintem messze a legjobb eddig, na meg persze Málta és Űrményország is überelt.

Comments are closed.