Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ádok Zoliék fellépőruhái az m1 divatmagazinjában

6 hozzászólás Ádok Zoliék fellépőruhái az m1 divatmagazinjában

 • Hajas Ádám

  TISZTELT ESC RAJONGÓ TÁRSAIM! MINDENKI, AKI OLVASSA!

  EZ EGY RAJONGÓI OLDAL! NEM ÉPP A TI DOLGOTOK, A MI DOLGUNK ELDÖNTENI BIZONYOS DOLGOKAT! MEGVANNAK RÁ A KELLŐ SZAKEMBEREK!

  Lehet írni pozitívumot, negatívumot és ez mindig is így lesz, hisz MAGYAROK vagyunk sajnos, nem sajnos ilyenek! Nem tudom, ki folytatott már részletesebb beszélgetést több külföldi rajongó társunkkal, más nemzetek képviselőivel, Én megtettem.

  Igazán tanulságos, ott is, itt is megoszlanak a vélemények, DE egybehangzóan az a véleményük legyen a ZOLI ahogyan ők mondják “hot boy”, “cute gay” tök mindegy MAGYARORSZÁG számára mindenképp előrelépés hisz egy fantasztikus őrjítő Show-t vittek a színpadra tánc és ének együtt! Magyarországról, azt hitték, hogy egy bocsánat, de egy búvalbaszott nemzet, ország. ÉS MOST kinyílt a szemük! Változás mégpedig jó, pozitív irányba és számunkra itt Európa szívében, ebben a kis országban, országnak sokat számít a megítélése, véleményezése! Nincs rokon nemzetünk közel e féltekén, de mégis képesek vagyunk megmozdítani más, olyan nemzeteket akikre nem is számítottunk volna eddig, ezt a szavazóportálokon megtapasztalhatjátok és majd a DÖNTŐBEN is ! Nem vélem, ezt elhamarkodott döntésnek mondani. helyünk van a VILÁGBAN és a számunkhoz mérten mégis többre vagyunk képesek, ezt kellene mindenkinek eldönteni magában: Egy nemzet él e földön, egy nemzet és egyként dobogó szívként képes erőssé és elismerté válni. lehet kötekedni, gúnyolódni, szítani a tüzet (mutasd meg te milyen tökös magyar gyerek vagy) El lehet menni, nem kell itt maradni. Semmi sem kötelező, de ha már valaki képes itt maradni önszántából és akaratából, akkor az álljon ki minden téren és fronton a hazája mellett és jelen esetben az azt képviselő előadó, csapat mellett és maximálisan támogassa!
  Nem véletlen, hogy harmadszorra került ÁDOK ZOLTÁN és dala kiválasztásra, merem állítani az előző kettő egyikével sem vallottunk volna szégyent. De Zoli és a benne lakozó tehetség, akarat erő, kitartás révén MÉGIS többet fogunk nyújtani Európa és a Világ számára. Össze kell tartani egy cél érdekében és az csak előre és nem hátramenetben tehetjük meg. Őt kell maximálisan támogatnunk és nem hirtelenjében kapott ötleteinkkel zargatni! Szó nem lehet róla, hogy bárki akár egy rossz szóval is illese, ne oltsátok ki belőlle azt a vidámságot és akaraterőt és bizonyítási vágyat amit nekünk és értünk, hazájáért tesz! Bíztassátok leveleitekkel és ne említsetek semmi mást, hagy legyen meglepetés amivel készül nekünk és az egész világnak. Nem árul zsákbamacskát, amit le tesz az asztalra ő és az egész csapat azt rajtuk kívül más nem tudná megtenni Ma MAGYARORSZÁGON! Akinek még mindig jár a szája, tessék jövőre tessék pályázni és igenis megmutatni, de addig fogja be a száját, és fölöslegesen ne oltogasson senki a másikat. Ami van az jó és ennél jobbat ma Magyarországon/tól és eddig és ezután is, egy darabig nem fogunk kapni és tapasztalni,(kivéve ha jövőre is indul ZOLI).
  Csodát ne várjon senki! A bunda és az ármánykodás, de főleg a piti kis játékok itt is a SHOW mögött megvannak,csak nagyban. Érhet viszont kellemes meglepetés és az sokkal jobb érzés mint csalódni abban amit már biztosra vettünk.
  Csak remélj és sohasem félj!

  A tánccal a kinézettel a megjelenéssel is lehet kötözködni, de aki nem táncos, nem énekes vagy akár a kettő együtt,addig az is jobb ha csöndben marad és inkább szurkol mint véleményez(joga van hozzá, de fölösleges, nincs a lehúzásra szükség)Táncosnak lenni főleg férfi táncosnak lenni napjainkban nem annyira menő dolog, többségében(vannak kivételek). A tánc és maga egyéb más művészeti ágak megértéséhez valami más gondolkodás és lélek kell mint ami többeknél megvan(nem személyre szól). És ahhoz hogy milyen a hozzá kapcsolódó ruha és kinézet, háttér, azt is szakemberek nem kevés pénzért és munkáért elvégezték. megpróbálták a lehető legjobbat a témához passzolóan illően alakítani, úgy hogy az a legjobb és leglátványosabb legyen. Vannak jó ötletek és megoldások, de azt hogy minden részlet látvány együtt passzoljon azt nehéz összehozni, ők megtették a lehető legtöbbet ,ami ehhez a produkcióhoz szükséges.

  Tánc, háttér, ruhák, ének, vokál stb. egyenként kiválóak és akár gyengébbek is, de együtt csodálatos és fantasztikus.
  Az egész Magyar produkció minden részletével együtt teljesen eltér a többitől, nem kell csúcstechnika és látvány mindez együtt megvan! És a kész, végleges a lehető legjobb lesz!

  SZORÍTSUNK EGYÜTT ÉS HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ ZOLI! KÖZÖSEN A SIKERÉRT, ÍGY SIKERÜLHET! TÁMOGATÁSSAL, BÍZTATTÁSSAL!

  VANNAK KIVÉTELEK, MINDENKINEK MÁS AZ ÍZLÉSE! MINDENKI MÁS!
  DE HA LEHET MOST MINDENKI EGY CÉLÉRT HARCOLJON! NE ÖNMAGÁÉRT!

 • Kajli25

  Hát, ha megnézzük, a cipő már nem olyan volt, mint amit a videóban mutattak a lányok… Sőt, Zoli azt is mondta, hogy a nadrágja ki lesz szaggatva, meg még fel lesz díszítve. Ki tudja, tényleg készülnek valami meglepetéssel?!?! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

 • tiboti

  egy megjegyzésem volna ez nem egy táncverseny, hanem ÉNEKVERSENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • bazsa

  Ádám, mintha az én nevemben is irtad volna mindezt…ilyen emberek kellenek Magyarországra mint TE 🙂 Köszönjük..

 • Gabesz

  Ez nem énekverseny hanem dalverseny xD de annál is már sokkal több…nem elég egy jó hang de még egy jó dal sem (Magyarország 2007) a győzelemhez!!! Ha észrevettétek a svédek is azt hangsúlyozták hogy nem gondolták volna hogy mi magyarok egyáltalán kimerünk állni egy vidám számmal (nem is mertünk ez a zsűrinek egy nagy érdeme és már értem az mtv döntését a szakmai zsűri mellett). A neten az eurovíziót nézők többsége nem követi az eseményeket ezért amikor Magyarország következik az elődönjtőben mindenki Európában felsóhajt:”jajj biztos már megint egy lassú szomorú szám” Erre ki jön Zoli és a lányok és az biztos hogy az este ADDIGI legnagyobb showját mutatja be és ez a legnagyobb adunk az idén pláne a mostani helyzetben nem hiszem hogy a lassú számokra vágynak európában…nah kb ennyi:)