Ukrajna: Svetlana Loboda – Be My Valentine

ukraineTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Eredeti kiadás: 2009.03.08. 22:35
Frissítve: hivatalos videoklippel
A győztes dal: Svetlana Loboda – Be My Valentine

Ukrajna kiválasztotta versenydalát az 54. Eurovízióra. A ma esti döntőben 14 dal közül a közönségszavazatok és a zsűri döntésének egyenlő arányú figyelembevételével Svetlana Loboda – Be my Valentine című dala lett a győztes. A végeredmény:

1. Svetlana Loboda – Be my Valentine (28 pont)
2. Zaklyopki – Time Is Up (22 pont)
3. Alexander Panayotov – Superhero (22 pont)
4. Ira Poison – You freed me (22 pont)
5. Denis Barkanov – You are my love and pain (19 pont)
6. Tori Joy – Smile (18 pont)
7. Natalia Volkova – Gush (16 pont)
8. Hot Chocolate – Kiss (13 pont)
9. Lenara – Flash (12 pont)
10. GODO – Zahadayemo Bazhannya (11 pont)
11. 4 Kings – Tearin’ up my heart (10 pont)
12. Kishe – Midnight (8 pont)
13. Tetyana Bryantseva – Sweet and sugar baby (5 pont)
14. Ana – You’re like a paradise (4 pont)

30 Comments

Hű, de durva! Fiúk, ez nektek tetszik? Gondolom nem a negyvenes értelmiségi nőt célozták mint célközönséget. És milyen nyelven énekel? (Vagy az úgysem érdekel senkit?)

Én nem dobtam hátast ettől a daltól,nem úgy mint Svetlana:)amúgy nem rossz,az ukránok mindig tudnak újat mutatni,Verka és Ani Lorak után ez a szám is a Top10be lesz lehet,bár ne úgy legyen.

Hogy ez nem rossz? Ez maga a megtestesült ízléstelenség. Szoftpornó. Lehet, hogy korhatárossá kéne tenni az eurovíziót.

Nem is tudom.Nekem elmegy.Szerintem ha Verka miatt nem lett korhatáros,ez nincs károsabb hatással a gyerekekre(Drama Queen is rosszabb volt)

nekem tetszik az előadás, de Svetlana hangja finomon szólva is gyenge:p mindenesetre idén vannak ennél sokkal rosszabb dalok.

Hááát..ööööö…szegény kislyán túl sok Madonna koncertet nézett végig csak az nem tünt fel neki,hogy míg Madonna 50 évesen is egy sexy nő addig szegény Svetlana max egy feslet pornó sztárocskának néz ki aki a szerepe szerint egy énekesnőt játszik két sex jelenet között…egyetlen értékelhető dolog a dalban a dobszolós rész oszt’ kész

hát ez a dal is valami pocsék számomra sokkal jobbra számítottam, remélem nem lesz döntős mert az igazságtalan lenne

Sajnos szerintem is TOP 1Oes, mert amikor nem látom akkor a dal egész Ani Lorakos!!! Ha pedig a vokálon tudnak dolgozni, akkor hallgatni is elég jó lesz! Na majd meglátjuk, hajrá Magyarország!

Ettöl minek félünk . A dal érdekes és az előadási módja is .Komolyan mondom Szerbiától és Ukrajnától többet vártam!

Nekem is tetszik a finn szám,de azt érzem,hogy gyengék lesz az elődöntőbe.Én örülnék ha döntbe kerülnének,mert nekik is szurkoltam,hogy megnyerjék a nemzeti döntőt.

A szoftpornóra gondolsz? Rosszul mondtam? Ez már hard? Javíts ki, ha jobban tudod… (Nehézsúlyú ízléstelenség. Maradjunk ennél a meghatározásnál. Ebben a műfajban jobban tájékozódom.)

Mintha valaki tavaly a Shady lady kiválasztásakor azt írta volna, hogy Ukrajnának sikerült valamennyi jelölt közül a “legtrashebb” dalt választania. Ha jól idézem a klasszikusokat …

A sédilédi egy grower volt (ehh, nem tudom magyarul rá a szót), a belgrádi színpadi előadással pedig beérett. Ami azt illeti, ez is valahol az, de csak abban a vonatkozásban, hogy nem unatkozol, miközben hallgatod és nézed, mert mindig lehet találni benne olyasvalamit, ami halálra nevettet.

Valószínűleg nem vagyok humoromnál, mert én ezen inkább sírnék, de nem szeretném a produkciót túlértékelni, hogy ennyi érzelmet pazarolok rá.

Привет:)
Мне тоже не нравился первый раз эта музика но когда слушал второй раз…Я начинал петь:)
Прослушайте часто:)
Hát nekem se tettszett első hallásra a zene de mikor már másodjára hallgattom elkezdtem énekelni:)
Hallgassátok sokszor meg:)

amikor először láttam és hallottam az egészet,a felénél leállítottam,de nemrég újra meghallgattam a számot,és csak ezen a hétvégén,már elég sokszor meghallgattam,mondhatjuk azt is,hogy a kedvenc számom lett.HAJRÁ UKRAJNA ÉS MAGYARORSZÁG (és Szlovákia 😀 Pozsony csak pár tíz km tőlünk,hogy tudjak jövőre elmenni 😀 )

Észtország, Litvánia, Lettország és Oroszország majd bombázza pontokkal, meg majd azért máshonnan is fog kapni szavazatokkal, szóval tuti döntős, bár a zsűri meg le fogja húni! Ki tudja…

Kezdem megszeretni a dalt,kedvenc lett, bár a klip is meg az egész előadás elég durva, de a dal már megtetszett, biztos döntős lesz, nekem már megtetszett dal, pedig elsőre én is elítéltem. Majdnem ugyanolyan mint a shady lady, és az is tetszett, meg előadásban szerintem a secret combination-on nem fog túltenni.

Nekem az egyik kedvenc! Látványos a video és a színpadkép is (tény a hang lehetne jobb). Ennél már csak Sakis Rouvas a jobb.

Comments are closed.