Németország: Alex C. feat. Oscar Loya – Miss Kiss Kiss Bang

germanyTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – eurovision.ndr.de
A győztes dal: Oscar Loya – Miss Kiss Kiss Bang
Eredeti kiadás: 2009.02.09. 15:21
Második kiadás: 2009.02.21. 23:43
Frissítve: hivatalos dalbemutató videójával
Hivatalos videóklippel

A német NDR közszolgálati televízió mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy Alex C. és Oscar Loya “Miss Kiss Kiss Bang” című dala fogja Németországot képviselni az 54. Eurovíziós Dalfesztiválon. A kaliforniai születésű Oscar újoncnak számít német zenei fronton, most fog megjelenni első albuma.

Társa, Alex Christensen pedig DJ, producer, legismertebb projektje U96 néven futott a 90-es években. Az NDR kiemelte, hogy a belső zsűri alkalmazása csak egyszeri eset volt, jövőre “rendes” nemzeti döntőt fognak tartani. Hogy idén miért hagyják ki a közönséget a dal kiválasztásából, csak találgatni lehet. Valószínűleg a tavalyi versenyzőjük, a No Angels gyenge teljesítménye vezetett ide.

24 Comments

Most jelenik meg az első albuma? Nagyobb esélyt látok így a dal nélkül arra, hogy a németek nagyot fognak bukni. Bár az elmúlt évek teljesítményéhez képest nem sokat lehet rontani.

Írják,h később lesz bemutatva.Ami a Youtube-n van nem lehet,hisz azon ismert dalok zenéjére mondják,h Miss Kiss Kiss Bang és ez szabályszegésnek minősül. Sztem vmi fan-made került fel a netre.

Szerintem se rossz, de nem fognak nagy sikert elérni vele. Tavalyinál jobb helyezést érnek el, ebben “biztos” vagyok. :S

Nagy bátorság Roger Cicero után újabb swinggel próbálkozni. Már abból is megtanulhatták volna, hogy túl jó ez az átlag európainak. Kár beléjük.

Sanya!Végre megvillantottad jó ízlésedet is!A dal tényleg jó és igényes is.A stepp-tánc is jó hangulatot ad.Az egész előadásmódról Madonna színpadi világa ugrik be.Kitöltik a színpadot így egyáltalán nem unalmas.S hogy nem állt be a sorba az éppen trendi kis tingli-tangli számokat követve ez különösen tettszik.

bulterrier!Ez jó:)mire értetted hogy megvillantottam ízlésemet?
Nekem tényleg tetszik a német dal,bár tudom hogy nem érnek el vele jó eredményt,de a dal hallgatható nem úgy mint egy jó pár szám amiről már elmondtam a negatív véleményemet és tartom is azt az álláspontot.

Nekem bejön ez a dal…a video klip meg olyan..olyan semmilyen
Az énekes fiú meg valószínűleg “rokoniszálakat mutat Oscar Wild-dal:P

Szerintem buzizz nyugodtan, semmivel sem ellenszenvesebb, mint ezen a témán pattogni és cifrázva körülírni a tényállást.
Egyébként meg oké a dal, egy ilyen évben a legjobbak egyike.

Swing-swing a kaliforniai születésű német Oscar…hááát félmeztelenül vagyis kigombolt ingben…hááát nemtom…ultra gyenge, maradjunk ennyiben, ebből feltúrbózott produkciót pedig nem is lehet, mert sajnos a stílus adott.

Bálint the 2nd –>Áááá nem pattogok a témán vagy esetleg úgy tünt..? …A németeket meg nem értem mert nálluk is annyi tehtséges énekes van miközben ezeket az amcsi énekes jelőlteket sztárolják :S

Engem megmozgat ez a zene! Bár nem tudom, hogy a max. 6 színpadon tartózkodó emberrel hogyan fogják ezt a hangulatot produkálni.

Comments are closed.