Nagy-Britannia: Webber is versenyben lesz a moszkvai színpadon

jadeTudósító: Klész Imre
Forrás: bbc.co.uk

Újrakeverte Diane Warren a 2009-es brit versenydalt, azaz Jade Ewen “My Time” című dalát. A hivatalos verziót a BBC Radio 2 ezen a héten mutatta be. A premier után bejelentették azt is, hogy a dalszerző, Sir Andrew Lloyd Webber szintén fel fog lépni a színpadra, ő fogja Jade-et kísérni zongorán. A döntőben 23. versenyzőként fellépő énekesnő az Egyesült Királyság eddigi legnagyobb promóciós kampányát kapta meg, fellépett már a máltai, az orosz, a görög és az ukrán nemzeti döntőn, de összesen 40 ország meglátogatása van tervben.

13 Comments

Sajnálom,de én ezt a dalt tíszta szívemből gyűlőlöm és szerintem ez sir Andrew Lloyd Webber legócskább dala!Abban viszont biztos vagyok,hogy jó helyezést fog elérni,de ha megnyeri az Euróvíziós dalversenyt akkor törni-zúzni fogok itthon az tuti.

Nem vagy egyedül Demien,nekem se a szivem csücske ez a dal.Idegesítő a sokszorosan ismételt my time..Webber pedig csak szerepelni akar az eurovízión hogy megmutatja a népnek még létezik:)Nem fog nagyot aratni-győzni biztos nem fog,és az első tízbe sem lesz benne.

Sanya–>Húúú megnyugodtam..azt hittem csak nekem nem tettszik ez a dal…Webber még azért is akar a szinpadon lenni mert érzi ő is,hogy harmat gyenge ez a dal és a jelenlétével szeretné erősíteni… csak hát itt nem emberre kell szavazni,de félek attól,hogy ez ebben az esetben így lesz:(

Ez egy “szabványdal” mindenféle érzelemtől mentes.Az írója ért a zenéhez de nem eróltette meg magát….Webber szerintem egy ilyen dalt egy délután alatt összedob

DAl vacak olyan mintha egy rágot bevennék a számba elöször finom de ha jobban megízleled már nem is tetszik annyira!
Ez a dal a franciához hasonlít……
Magyarázza meg valaki hogyha közelről megnézem akkor a csaj
picit Amy Winehous.os (fingom sincs hogy írják, csak 1 számát halottam az is boralom volt)
Bocsánat hogy fejezem ki magam de a Ciprusi lány még olyan PORBAFINGÓ!!!!!!!!!!
SZÓVAL SZAR A DAL….

Nekem nagyon tetszik.Nem tudom,h az énekesnő,a dal,vagy a szöveg fog-e meg,de nagyon remélem hogy jó helyen végez.Azt sem bánnám ha megnyerné,bár van jobb is.Webber bácsi viszont már nem kéne oda,miért van feltünési viszketegsége???

Szerintem is az egyik legjobb dal az idén! Én is tudnék örülni a győzelmének, de nekem sem ez a nagykedvenc, a TOP 1Oben viszont nálam benne van! És a TOP 1Oemből, nekem mindegy ki nyer!!! Még 45 nap!!!

Azt hiszem, ez nem Webber személyes feltűnési viszketegsége, hanem az angolok próbálnak beleadni apait-anyait, hogy kijöjjenek a szégyenteljes utolsó három hely pozícióból. Amit, hol megérdemelnek, hol nem, de bérelt helyük van rá.

Mindenkinek más tetszik. Én Daz Sampsont imádtam (bár valószínűleg az oxfordi angolsággal éneklő gyerekkórus tette olyan vonzóvá a dalt) Javine számomra a tökéletes identitászavar, a “mi a francot csináljunk, hogy Európa ránk szavazzon” esete. Andy Abrahams nem volt szívem csücske, de azért az az utolsó hely az méltánytalan volt. A Scooch az szinte fájt. Egy ötszörös győztes országtól ennyi telik? És még ezt is lopni kellett? (A rossz nyelvek szerint.) James Fox dala maga az érdektelenség, a Jemini produkciója pedig ennyi év távlatából is gonosz kárörömmel tölt el: megérdemelték. Igen messzire kell visszamennem az időbe, hogy valami nekem tetszőt találjak. Lindsay Dracass. Na, ő igen, az valami volt.

Comments are closed.