Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Nagy-Britannia: Webber is versenyben lesz a moszkvai színpadon

jadeTudósító: Klész Imre
Forrás: bbc.co.uk

Újrakeverte Diane Warren a 2009-es brit versenydalt, azaz Jade Ewen „My Time” című dalát. A hivatalos verziót a BBC Radio 2 ezen a héten mutatta be. A premier után bejelentették azt is, hogy a dalszerző, Sir Andrew Lloyd Webber szintén fel fog lépni a színpadra, ő fogja Jade-et kísérni zongorán. A döntőben 23. versenyzőként fellépő énekesnő az Egyesült Királyság eddigi legnagyobb promóciós kampányát kapta meg, fellépett már a máltai, az orosz, a görög és az ukrán nemzeti döntőn, de összesen 40 ország meglátogatása van tervben.

13 hozzászólás Nagy-Britannia: Webber is versenyben lesz a moszkvai színpadon

 • Demien

  Sajnálom,de én ezt a dalt tíszta szívemből gyűlőlöm és szerintem ez sir Andrew Lloyd Webber legócskább dala!Abban viszont biztos vagyok,hogy jó helyezést fog elérni,de ha megnyeri az Euróvíziós dalversenyt akkor törni-zúzni fogok itthon az tuti.

 • Sanya

  Nem vagy egyedül Demien,nekem se a szivem csücske ez a dal.Idegesítő a sokszorosan ismételt my time..Webber pedig csak szerepelni akar az eurovízión hogy megmutatja a népnek még létezik:)Nem fog nagyot aratni-győzni biztos nem fog,és az első tízbe sem lesz benne.

 • Demien

  Sanya–>Húúú megnyugodtam..azt hittem csak nekem nem tettszik ez a dal…Webber még azért is akar a szinpadon lenni mert érzi ő is,hogy harmat gyenge ez a dal és a jelenlétével szeretné erősíteni… csak hát itt nem emberre kell szavazni,de félek attól,hogy ez ebben az esetben így lesz:(

 • Lalo

  Nekem sem tetszik!

 • Gabesz

  Ez egy „szabványdal” mindenféle érzelemtől mentes.Az írója ért a zenéhez de nem eróltette meg magát….Webber szerintem egy ilyen dalt egy délután alatt összedob

 • DAl vacak olyan mintha egy rágot bevennék a számba elöször finom de ha jobban megízleled már nem is tetszik annyira!
  Ez a dal a franciához hasonlít……
  Magyarázza meg valaki hogyha közelről megnézem akkor a csaj
  picit Amy Winehous.os (fingom sincs hogy írják, csak 1 számát halottam az is boralom volt)
  Bocsánat hogy fejezem ki magam de a Ciprusi lány még olyan PORBAFINGÓ!!!!!!!!!!
  SZÓVAL SZAR A DAL….

 • Anita

  Webber benne van a középiskolai énekkönyvünkben. XD

 • Nyee

  Nekem nagyon tetszik.Nem tudom,h az énekesnő,a dal,vagy a szöveg fog-e meg,de nagyon remélem hogy jó helyen végez.Azt sem bánnám ha megnyerné,bár van jobb is.Webber bácsi viszont már nem kéne oda,miért van feltünési viszketegsége???

 • Demien

  Anita–>egy ember van a könyvetekben!?..hova jutott ez a világ…Bruhaha…

 • Zsolesz

  Szerintem is az egyik legjobb dal az idén! Én is tudnék örülni a győzelmének, de nekem sem ez a nagykedvenc, a TOP 1Oben viszont nálam benne van! És a TOP 1Oemből, nekem mindegy ki nyer!!! Még 45 nap!!!

 • Erzsi

  Azt hiszem, ez nem Webber személyes feltűnési viszketegsége, hanem az angolok próbálnak beleadni apait-anyait, hogy kijöjjenek a szégyenteljes utolsó három hely pozícióból. Amit, hol megérdemelnek, hol nem, de bérelt helyük van rá.

 • Zsolesz

  Szerintem a 2005ös éven kivül azért ott volt a helyük a mezőny végén!

 • Erzsi

  Mindenkinek más tetszik. Én Daz Sampsont imádtam (bár valószínűleg az oxfordi angolsággal éneklő gyerekkórus tette olyan vonzóvá a dalt) Javine számomra a tökéletes identitászavar, a „mi a francot csináljunk, hogy Európa ránk szavazzon” esete. Andy Abrahams nem volt szívem csücske, de azért az az utolsó hely az méltánytalan volt. A Scooch az szinte fájt. Egy ötszörös győztes országtól ennyi telik? És még ezt is lopni kellett? (A rossz nyelvek szerint.) James Fox dala maga az érdektelenség, a Jemini produkciója pedig ennyi év távlatából is gonosz kárörömmel tölt el: megérdemelték. Igen messzire kell visszamennem az időbe, hogy valami nekem tetszőt találjak. Lindsay Dracass. Na, ő igen, az valami volt.