Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Péter Szabó Szilvia szólóban turnézik

peterszaboszilviaTudósító: Klész Imre
Forrás: civishir.hu

A NOX énekesnője önálló estjével érkezik Debrecenbe a tavasz végén. Péter Szabó Szilvia sokoldalúságáról már eddig is meggyőződhetett a közönség, most ismét egy új arcát mutatja meg önálló dalestjei során, elegáns programot hoz a Lovardába. A turné további állomásai: Szeged, Gyula, Kecskemét, Győr, Vác, Sopron , Kaposvár.

A Ha én rózsa volnék elnevezésű koncertsorozatot az ország legnagyobb befogadóképességű kőszínházaiban rendezik meg. A turné legfőbb jellemzője az elegancia, amely mind a produkció összeállítását, mind pedig a helyszínek kiválasztását meghatározta. Az énekesnőt, a Nox koncertekről már jól ismert zenészek – néhány új taggal kiegészülve – kísérik. Az estek során nemcsak a Nox közkedvelt dalai lesznek hallhatók, hanem olyan slágerek is, amelyek Szilvihez különösen közel állnak, illetve már korábban, más apropóból is énekelte őket. A rendezvények külön érdekessége, hogy a közönség alakíthatja az esteken felcsendülő dalok sorrendjét. A szünetben – mobilinterneten keresztül – minden rajongó leadhatja szavazatát kedvenc dalaira – egy már meglévő lista alapján –, amellyel befolyásolhatja a koncert második felének összeállítását.
A Ha én rózsa volnék turné természetesen nem befolyásolja a Nox jövőjét. Az Időntúl turné ebben az évben is folytatódik, ahol a rajongók éppúgy találkozhatnak majd az együttes másik tagjával, mint az önálló esteken is, amelyekre Tamás egy táncos produkcióval készül.

A turné állomásai:

Április 27. – Szeged – Nemzeti Színház
Május 2. – Gyula – Gyulai Művelődési Ház
Május 4. – Kecskemét – Katona József Színház
Május 10. – Győr – Richter Terem
Május 20. – Vác – Madách Imre Művelődési Központ
Május 23. – Debrecen – Lovarda
Május 27. – Sopron – Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ
Június 14. – Kaposvár – Csiky Gergely Színház

Péter Szabó szilvia, a NOX együttessel a 2005-ös kijevi Eurovízión 12. helyezést ért el a „Forogj, világ!” című dallal.

Hozzászólások lezárva.