Eurovíziós bemutató március 29-től az m2-n

m2_logoTudósító: Klész Imre
Forrás: MTV

A Magyar Televízió idén már a verseny előtt megismerteti nézőivel az Eurovíziós Dalfesztiválon résztvevőket. A műsor az m2-n március 29. vasárnaptól kezdve minden nap látható, 20:55-kor, az esti híradó után, illetve az azt követő remek filmek előtt fog kezdődni. A sorozat ki fog tartani egészen az Eurovízió versenyének hetéig. Így szinte minden nap lesz valamilyen Eurovízióhoz köthető program az MTV műsorán.
Tehát még egyszer: március 29-től minden nap 20:55-től 5 perc Eurovízió az m2-n! A műsort műholdon (“Hotbird 8”) és interneten  (http://www.mtv.hu/videotar/?id=232) keresztül is lehet nézni.

9 Comments

Örömteli hirek, de ha az M1en mutatnák be, lehet több nézőhöz eljutna, na de ne akarjunk sokat, ez is dicséretes!!! Valami egyértelműen elindult!!!!

Szerintem az m2 is jó, nem fontos az m1, hátha ha sokan nézik és májusra megunják és nem nézik majd az emberek. De szerintem is jó ötlet. 😀 😀

Egy érdekesség az escnation.com-on ebben a pillantban Szerbia a 9. helyen továbbjutó és a döntőbe 14. helyre várják :S :D. Magyaro. pedig már napok óta tartja a 8. helyezést az elődöntőben, de pontszámilag egyre közelít a 7 helyen álló Litvániához, a döntőbe pedig jelenleg 17. helyt jósolnak nekünk. de ez folyamatosan változik. A legjobb eredmény itt eddig a 14. hely volt Mo.-nak.
Na egy jó kis helyzetelemzést csináltam, büszke vagyok magamra. 😀 😀 De hát Szerbián meglepődtem és ezt megkellet valakikkel osztanom.

hát ez télleg jo hir!!! bár lehetne az m1 mert lehet hogy az nézettebb vmivel, de nem elégedlenkedek! Ez is nagy változás!:)

Comments are closed.