Csézy legújabb albuma hamarosan a boltokban

csezyTudósító: Klész Imre
Forrás: csezy.hu

Csézy új albumára már nem kell sokat várni. Az énekesnő honlapja, a csezy.hu szerint a cédén jobbnál jobb dalok hallhatóak, melyek remek hazai és külföldi zeneszerzők által születtek. Az albumon közreműködött Rakonczai Viktor, Nagy Laci, Kaszás Péter, Ifj. Malek Miklós – aki Los Angelesben él és oly híres előadókkal dolgozott együtt, mint Anastacia és J-Lo. – két dán zeneszerző – J. Ollson és J. Kapek – valamint Molnár Imre Svédországból, és a Magyarországon élő amerikai származású Kasai Jnofinn dala is hallható.

A legnagyobb név a zeneszerzők listáján Desmund Child, aki slágerlista vezető dalokat írt a KISS-nek, Cher-nek, Bon Jovi-nak, az Aerosmith-nek, Ricky Martin-nak, Kelly Clarkson-nak és az American Idol (a Megasztár amerikai változata) műsorból megismert új előadókkal dolgozik együtt. Ebben az évben Csézy is lehetőséget kapott arra, hogy egyik remek számát felénekelhesse új albumára.
A művésznő izgatottan várja albuma megjelenését, hamarosan új videóklippel és új slágerrel jelentkezik a rádió- és televízió adók műsorán.

Comments

3 hozzászólás a(z) “Csézy legújabb albuma hamarosan a boltokban” bejegyzéshez

 1. Dávid avatar
  Dávid

  van 1 olyan érzésem, hogy nem fogják elkapkodni az új albumot, mint a cukrot.

 2. hben92 avatar
  hben92

  Szerintem jó számai lesznek, de biztos hogy letöltöm vagy esetleg megveszem a CD-t.

 3. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Szerintem is jók lesznek! Nekem az Általad vagyok cimű száma az első albumról nagyon tetszett!