Eurovízió az M2-n: Albánia

albaniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Albánia idén a verseny egyik legfiatalabb versenyzőjét küldi, de ennek ellenére nem “zöldfülűként” fog Kejsi Tola színpadra lépni, hiszen több díjat is nyert már, és több mint hat éve kezdődött karrierje. Az énekesnő 1992.02.05-én született, a tiranai Jordan Misja művészeti líceumban tanult. 11 évesen kezdődött karrierje, amikor megnyerte az Albán Dalfesztivált, a fiatalok hangja kategóriában, és ifjúsági kategóriában a Skodrai Fesztivál kétszeres győztese.

A fiatal tehetségek első versenyén bekerült a legjobb 10-be, 2008-ban megnyerte a Péntek esti láz Dalverseny modern zenei díját a legjobb újonc kategóriában, illetve elhozta az Albán Rádió és Televízió első díját a “Carry Me In Your Dream” című dallal, amivel képviselni fogja országát Európa kedvenc televíziós showján.
– Imádok énekelni, és ez nagyon fontos nekem. A zene belső erőt ad, ami ugyan nem látható a hétköznapi életemben, de amikor színpadra lépek, akkor igen.
Ezekkel a gondolatokkal várja Kejsi, hogy álmairól énekelhessen a moszkvai Olimpiai Aránában.
A dalt videóját ma este az m2 20:55-kor tűzi műsorára.

45 Comments

no, vártam, majd vártam, és vártam, tovább vártam….és nem történt csak egy klippp eldugva a reklámok között! A dal, hogy jó vagy nem tök mindegggggy! Aki nem tudja mi az az ESC az ebből nem tudott meg semmi bővebbet! Sőt, ha a verseny előtti napon adják le bármelyik dalt az sem lesz sokkal emlékezetesebb mint ez! A minimum annyi lett volna, hogy naponta 2-3x bemondanák, hogy emberek figyeljenek ma este egy újabb ESC dal 20.55-kor az M2-n. A dal előtt meg legalább a fenti cikk felét valaki beolvasná és utánna induln a dal…. De! Lehet, hogy csak én vagyok ilyen amatőr gondolkodású? Biztos jobbat is ki lehetne találni mit amit leírtam, de az én agyam hirtelen felindulásból ennyire volt képes 🙁

Miután elolvastam Robek hozzászólását jutott eszembe..Talán azért sincsen igazán olyan nagy felhajtás mert tudják,hogy akiket igazán érdekel a dolog azok úgyis figyelemmel kisérik a neten az eseményeket…talán majd akkor fognak többen is felfigyelni az ESC-re mikor közeledik a verseny napja és a bulvárlapok cimplapon fognak foglalkozni Zolival és a dalversennyel

Már csak azért sem érdemes foglalkozni ezzel, mert akik a válogatókat figyelemmel kisérték, azaz ezen weblap olvasói pl, azoknak nem okoznak nagy újdonságot, új nézőket pedig nem hiszem, hogy ezzel az m2 szerez, nagyobb esély lett volna, ha a fél8as hiradó előtt vagy közvetlenül után és az időjárás jelentés előtt csinálták volna, én gundel takácsot vártam…asszem nem fogom a távkapcsolót virizgálni minden nap 9 előtt 5 perccel…hajrá skandinávia, magyarország, és szidjatok, de a francia, spanyol, angol hármas nekem nagyon bejön. És láttam videót alexander rybakkal talk show-ban, és kérdeztem norvégiai magyar dolgozóinkat mizujs ott fent északon, egy baj van, rossz embert kérdeztem…őt nem érdekli…úh én informáltam ki nyert ott is, itt is… szal én azt várom, hogy milyen lesz a színpad, nem a videókat…

tilla77–>Teljessen igazad van mert minden ott és akkor fog eldőlni.
Hiszen egy stúdióban felvett dal teljessen máshogy szól mint amikor valaki élőben énekel és elég néhány hamis hang és oda a sok szavazat

Szerintem ez egy fantasztikusan nagy lépés, és emiatt mindenképpen megérdemel az MTV egy nagy köszönetet. Vegyük úgy, hogy ez gyakorlatilag nekünk, rajongóknak szól, és esetleg más is véletlenül rábukkan, és kedvet kap az ESC-hez.

Tilla, az MTV nem sért jogokat, sőt, ezt minden ország, vagy báris a legtöbb, minden évben ezt megteszi, ezzel adva izelitőt a versenyből!!!

Fantasztikusnak fantasztikus a lépés de egyáltalán nem nagy! Sajnos! Én többet vártam az 5 perctől is! A 3 perces színpadi produkciót is el lehet rontani! Igazam van? Vagy igazam van? 🙂 Nos, ez az állítólagos 5 perc el-van-ront-va! Az én szemszögemből!!! Hangsúlyozom!

Fantasztukisnak fantasztikus, de egyáltalán nem nagy lépés…
A nagy lépés az én szememben másként néz ki. Láttam, hogyan működik ez Szlovéniában, Horvátországban…A csapból is ESC folyik amikor szezon van. No, de ne elégedetlenkedjek…több mint a semmi amit kapunk! És ez a lényeg: kapunk!Mi kapjuk akik tudjuk, és várjuk! De aki nem ismeri az ESC-et és nem követi évről évre? Annak mit mondanak ezek a klippek, ha egyáltalán belefut valaki a reklámok között?

fantasztikusnak fantasztikus , de egyáltalán nem nevezném nagy lépésnek! SAjnos… Ez nekünk jó, nekünk talán érdekes, de azoknak az embereknek akik nem foglalkoznak nap mint nap az ESC-el semmit nem mond. Akár egy értelmezhetetlen reklámnak is felfogható. ááááá csak a fát vágjuk magunk alatt! Ne legyek ilyen pesszimista, igaz? HAJRÁ ZOLI!!! EZ A LÉNYEG!

Ne legyél!:)
Ne csináljunk már úgy, hogy könyörgünk egy szelet kenyérért, aztán amikor kapunk kettőt, szentségelünk, hogy igazán kaphattunk volna egy egész veknit…

Azt én is hiányoltam, hogy sehogy se vezették be a dalt az előadójával és az országgal. A lényeg: láthattunk egy klipet, normális képpontokban, nem internetes szar módon és a 2009-es verseny intrójából egy 3 másodperces szösszenetet. Egész jó volt. 😀

Amúgy múlt hét szerda óta, egy Nemzetközi Iskolai Együttműködések keretében 9 országból (Anglia, Spanyolo. Portugália, Litvánia, Letto., Lengyelo. Olaszo., Románia és Töröko.) érkeztek Magyarországra, a sulimba. Az első 3 nap Budapesten voltak, és mától kezdődött prezentációk bemutatása. Nagyon jó volt. És a Suli nagyon profin szervezi a dolgot. Remélem kapunk majd tőluk szavazatokat.
(A lengyel srácok a legbarátságosabbak, nagyon jó fejek.)

Mondjuk én is többet vártam ettől az öt perctől.De viszont a főcím is,meg a dal is tetszett:)
Amúgy a lengyelek nagyon szeretik a magyarokat:-)

Comments are closed.