Eurovízió az M2-n: Albánia

albaniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Albánia idén a verseny egyik legfiatalabb versenyzőjét küldi, de ennek ellenére nem „zöldfülűként” fog Kejsi Tola színpadra lépni, hiszen több díjat is nyert már, és több mint hat éve kezdődött karrierje. Az énekesnő 1992.02.05-én született, a tiranai Jordan Misja művészeti líceumban tanult. 11 évesen kezdődött karrierje, amikor megnyerte az Albán Dalfesztivált, a fiatalok hangja kategóriában, és ifjúsági kategóriában a Skodrai Fesztivál kétszeres győztese.

A fiatal tehetségek első versenyén bekerült a legjobb 10-be, 2008-ban megnyerte a Péntek esti láz Dalverseny modern zenei díját a legjobb újonc kategóriában, illetve elhozta az Albán Rádió és Televízió első díját a „Carry Me In Your Dream” című dallal, amivel képviselni fogja országát Európa kedvenc televíziós showján.
– Imádok énekelni, és ez nagyon fontos nekem. A zene belső erőt ad, ami ugyan nem látható a hétköznapi életemben, de amikor színpadra lépek, akkor igen.
Ezekkel a gondolatokkal várja Kejsi, hogy álmairól énekelhessen a moszkvai Olimpiai Aránában.
A dalt videóját ma este az m2 20:55-kor tűzi műsorára.

Comments

45 hozzászólás a(z) “Eurovízió az M2-n: Albánia” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Csak bemutatják a dalt és annyi, vagy lesz egy kis háttérinformáció is a dalokról???

 2. Patrik avatar
  Patrik

  sztem lesz vmi kis infó is. hát csaknem úgy adják le hogy semmi infót nem mondanak hozzá:)

 3. viktor421 avatar

  Nem hinném, hogy lesz hozzá információ. Az 5 percbe nem fér semmi a dalon kívül.

 4. Gabesz avatar
  Gabesz

  De 2 perc infó pontosan belefér:)

 5. Ádám avatar
  Ádám

  pontosan egy dal 3 perces tehát tuti lesz info

 6. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  remélem a két percet nem reklámmal töltik ki!!!

 7. Gabesz avatar
  Gabesz

  amugy a Csináljuk a fesztivált-nak pont 20:55kor lesz vége azér ez se véletlen szerintem

 8. Patrik avatar
  Patrik

  lehet 🙂

 9. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  én is erre gondoltam!!! De mondjuk a csináljuk a fesztivált után ha rögtön leadnák akkor az elméletileg biztos eljutna olyan 8-9OO OOO emberhez, ha nem többhöz! Na mindegy, ha a Gundi felhivja a figyelmet rá,hátha sokan átkapcsolnak csak úgy kiváncsiságból! DE hogy hétköznapokon, hogy hivják majd fel rá a figyelmet, azt nem tudom! Mennyire lehe nézett az M2-n a hiradó?

 10. SzZ94 avatar
  SzZ94

  250-300 ezer fő szokott lenni

 11. Gabesz avatar
  Gabesz

  Ja az jó lenne ha a CSAF végén felhívnák a figyelmet hogy az m2-n bemutatják a dalokat

 12. Gabesz avatar
  Gabesz

  De nem értem mér nem az m1en adják le ugyanebben az időpontban…jah elégedetlenkedtem??:S örüljünk inkább annak ami van már ez is fejlődés:D

 13. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Bizony fejlődés! És a CSAF utáni időpont jólenne vasárnap, de a hét többi napján nem! Szóval egyenlőre jó ez igy! Lehet a verseny előtti hétvégén leadják az M1en! Itt szerbiában általában ugy van, hogy a verseny előtti hétvégén az RTS leadja a dalok felét szombat este, a másik felét vasárnap!

 14. SzZ94 avatar
  SzZ94

  Szerintem amúgy így a lista végén lévő dalokra a magyar közönség jobban fog emlékezni, és inkább azokra szavaz, így nagy előnye lehet pl. Jade-nek, az elődöntőből meg Svetlana-nak, bár szerintem azt ízléstelennek fogjuk találni, és senkit nem fog meggyőzni, és inkább Szlovéniára megy a szavazat, aki az idei legjobb a részletek alapján, szerintem.

 15. Gabesz avatar
  Gabesz

  Nem hiszem hogy ez bármit is befolyásolna…a jó dalok élőben jóval nagyobb benyomást keltenek mint egy klipp

 16. hbalazs94 avatar
  hbalazs94

  Szerintem meg pont hogy a klipp a jobb mert abban legalább nincs annyi hamis hang :D!!!
  De különben is én örülök hogy TV-ben nézhetem nem pedig ilyen car képpontokban a Youtube-on vagy bárhol máshol!!! 😀

 17. Erzsi avatar
  Erzsi

  Hű de béna klipp! Mintha gondosan kiirtották volna belőle az eredeti dal minden erényét. Remélem színpadon hatásosabb lesz. Az egyik kedvenc dalom … És miért kell angolul????

 18. Bálint avatar
  Bálint

  Sztem ez a klip tiszta nyolcvanas évek… és ez nem jó… de a szám nem rossz:)

 19. Demien avatar
  Demien

  Nos..kaptunk egy klipet és 2x egy kiírást ami–még jó hogy nem a kép közepén–végig száguldott..hussss…jobb mint egy reklám ahol egy gombás luvnyát kell hallgatni milyen kenőcsöt haszál:P Elnézést a dúrva viccért

 20. VICESC avatar
  VICESC

  Erzsi!
  Nekem is ez volt a kedvencem, de azért csak volt, mert az új verzió már nem olyan jó. Még mindig jó, de jobb volt a régebbi verzió, sokkal energikusabb volt. A klip pedig annyi, hogy vették a Windows Media Player képi megjelenéseit, és rátolták Tolát.

 21. hbalazs94 avatar
  hbalazs94

  XD Demien & Vicesc
  Amúgy Tök jó volt így TV-ben 😀 nézni ja és nekem tetszik az angol verzió !!!

 22. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Az MTV nagyobb titokban már nem is adhatta volna le a klippet!!! Azthittem, bár a hiradó végén elmondják, hogy mától minden este egy klipp az euroviziórol! De semmi!

 23. Demien avatar
  Demien

  Akkor most én vagyok a nagy kivétel mert nekem az angol verzió nagyon bejön,persze albánul is nagyon tetszik,de amióta hallotam az angol verziót folytod ez a dal „jár a fejemben”…egy újabb kedvenc:)

 24. Erzsi avatar
  Erzsi

  Most akkor örüljünk, hogy az MTVnél ilyen komoly eurovízió-ügyi fejlemények vannak, vagy bosszankodjunk az újabb balfaszságon?

 25. Demien avatar
  Demien

  Zsolesz–>Most,hogy mondod…vagyis írod…tényleg mondhattak volna valamit…

 26. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Örüljünk, mert ez is több mint a semmi!!!! A balfaszság meg majd alakul, még pár év, és már egész profik lesznek!!!

 27. Patrick S avatar
  Patrick S

  azért többet vártam volna

 28. Demien avatar
  Demien

  Profizmus????Akkor elöször is tegyenek olyan változtatásokat mint a közszolgálati rádiók házatáján és akkor talán többen néznék az mtv-t.Az m2 lásson el közszolgálati feladatokat az m1 pedig legyen olyan mint egy kereskedelmi tv,jó példa erre az osztrákoknál orf1 és orf2.

 29. tilla77 avatar
  tilla77

  én viszont azzal sem értek egyet, hogy minden este minden résztvevőt le fognak adni. Ezzel a májusi versenyre gyakorlatilag mindenkit láthatunk, az igaz, hogy különböző videós megosztókon így is, de ezzel eltűnik a varázs. Na mindegy. Gyakorlatilag így is ismerjük már a számokat, és azt várjuk, na ez élőben milyen lesz, és az élő produkciók több mint fele el fog térni a nyertes daloktól…mondjuk ettől izgalmas…na de tv-ben előre bemutatni mindenkit? ilyet még nem hallottam…és bár néztem, de nem értek vele egyet…remélem nem sért jogot a magyar televízió