Eurovízió az M2-n: Albánia

albaniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Albánia idén a verseny egyik legfiatalabb versenyzőjét küldi, de ennek ellenére nem “zöldfülűként” fog Kejsi Tola színpadra lépni, hiszen több díjat is nyert már, és több mint hat éve kezdődött karrierje. Az énekesnő 1992.02.05-én született, a tiranai Jordan Misja művészeti líceumban tanult. 11 évesen kezdődött karrierje, amikor megnyerte az Albán Dalfesztivált, a fiatalok hangja kategóriában, és ifjúsági kategóriában a Skodrai Fesztivál kétszeres győztese.

A fiatal tehetségek első versenyén bekerült a legjobb 10-be, 2008-ban megnyerte a Péntek esti láz Dalverseny modern zenei díját a legjobb újonc kategóriában, illetve elhozta az Albán Rádió és Televízió első díját a “Carry Me In Your Dream” című dallal, amivel képviselni fogja országát Európa kedvenc televíziós showján.
– Imádok énekelni, és ez nagyon fontos nekem. A zene belső erőt ad, ami ugyan nem látható a hétköznapi életemben, de amikor színpadra lépek, akkor igen.
Ezekkel a gondolatokkal várja Kejsi, hogy álmairól énekelhessen a moszkvai Olimpiai Aránában.
A dalt videóját ma este az m2 20:55-kor tűzi műsorára.

45 Comments

én is erre gondoltam!!! De mondjuk a csináljuk a fesztivált után ha rögtön leadnák akkor az elméletileg biztos eljutna olyan 8-9OO OOO emberhez, ha nem többhöz! Na mindegy, ha a Gundi felhivja a figyelmet rá,hátha sokan átkapcsolnak csak úgy kiváncsiságból! DE hogy hétköznapokon, hogy hivják majd fel rá a figyelmet, azt nem tudom! Mennyire lehe nézett az M2-n a hiradó?

De nem értem mér nem az m1en adják le ugyanebben az időpontban…jah elégedetlenkedtem??:S örüljünk inkább annak ami van már ez is fejlődés:D

Bizony fejlődés! És a CSAF utáni időpont jólenne vasárnap, de a hét többi napján nem! Szóval egyenlőre jó ez igy! Lehet a verseny előtti hétvégén leadják az M1en! Itt szerbiában általában ugy van, hogy a verseny előtti hétvégén az RTS leadja a dalok felét szombat este, a másik felét vasárnap!

Szerintem amúgy így a lista végén lévő dalokra a magyar közönség jobban fog emlékezni, és inkább azokra szavaz, így nagy előnye lehet pl. Jade-nek, az elődöntőből meg Svetlana-nak, bár szerintem azt ízléstelennek fogjuk találni, és senkit nem fog meggyőzni, és inkább Szlovéniára megy a szavazat, aki az idei legjobb a részletek alapján, szerintem.

Szerintem meg pont hogy a klipp a jobb mert abban legalább nincs annyi hamis hang :D!!!
De különben is én örülök hogy TV-ben nézhetem nem pedig ilyen car képpontokban a Youtube-on vagy bárhol máshol!!! 😀

Hű de béna klipp! Mintha gondosan kiirtották volna belőle az eredeti dal minden erényét. Remélem színpadon hatásosabb lesz. Az egyik kedvenc dalom … És miért kell angolul????

Nos..kaptunk egy klipet és 2x egy kiírást ami–még jó hogy nem a kép közepén–végig száguldott..hussss…jobb mint egy reklám ahol egy gombás luvnyát kell hallgatni milyen kenőcsöt haszál:P Elnézést a dúrva viccért

Erzsi!
Nekem is ez volt a kedvencem, de azért csak volt, mert az új verzió már nem olyan jó. Még mindig jó, de jobb volt a régebbi verzió, sokkal energikusabb volt. A klip pedig annyi, hogy vették a Windows Media Player képi megjelenéseit, és rátolták Tolát.

Az MTV nagyobb titokban már nem is adhatta volna le a klippet!!! Azthittem, bár a hiradó végén elmondják, hogy mától minden este egy klipp az euroviziórol! De semmi!

Akkor most én vagyok a nagy kivétel mert nekem az angol verzió nagyon bejön,persze albánul is nagyon tetszik,de amióta hallotam az angol verziót folytod ez a dal “jár a fejemben”…egy újabb kedvenc:)

Most akkor örüljünk, hogy az MTVnél ilyen komoly eurovízió-ügyi fejlemények vannak, vagy bosszankodjunk az újabb balfaszságon?

Örüljünk, mert ez is több mint a semmi!!!! A balfaszság meg majd alakul, még pár év, és már egész profik lesznek!!!

Profizmus????Akkor elöször is tegyenek olyan változtatásokat mint a közszolgálati rádiók házatáján és akkor talán többen néznék az mtv-t.Az m2 lásson el közszolgálati feladatokat az m1 pedig legyen olyan mint egy kereskedelmi tv,jó példa erre az osztrákoknál orf1 és orf2.

én viszont azzal sem értek egyet, hogy minden este minden résztvevőt le fognak adni. Ezzel a májusi versenyre gyakorlatilag mindenkit láthatunk, az igaz, hogy különböző videós megosztókon így is, de ezzel eltűnik a varázs. Na mindegy. Gyakorlatilag így is ismerjük már a számokat, és azt várjuk, na ez élőben milyen lesz, és az élő produkciók több mint fele el fog térni a nyertes daloktól…mondjuk ettől izgalmas…na de tv-ben előre bemutatni mindenkit? ilyet még nem hallottam…és bár néztem, de nem értek vele egyet…remélem nem sért jogot a magyar televízió

Comments are closed.