Bulgária: Krassimir Avramov – Illusion

bulgariaTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com
Eredeti kiadás: 2009.02.21. 23:36
Frissítve: a végleges verzióval
A győztes dal: Krassimir Avramov – Illusion

Ma este Bulgária győztest hirdetett, Krassimir Avramov  “Illusion” című, 4 oktávot felölelő dala fogja képviselni az országot az 54. Eurovízión, Moszkvában.

21 Comments

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ez nagyon fura dal,
nem mondom hogy olyan rossz, de nem fogott meg!
Az biztos hogy a szlovének dalánál ez sokkal jobb!

én érdekesnek tartom ezt a számot..szerintem pár tűzcsóvával jól fog mutatni a színpadon. 😀 nekem még a döntő sem kizárt.

Na, én megnéztem a klippet is, úgy már egész hallgatható, de nagyon be bir sülni a hamis hangjaival moszkvában! Mindenesetre nem lesz a kedvencem, tulzottan a Azerbajdzsán utánzat! Vannak jobb dalok a döntőre!

Maga a dal tetszene, csak kár hogy az énekesnek olyan a hangja, mint akinek éppen ráléptek a tyúkszemére. Remélem nem jut be a döntőbe.

Szörnyű Avramov dala,de ha Polina megy az megint plusz egy ballada (hiába jó a szám) túl sok ballada van már.

Na ez se lesz a 2009-es nagy kedvencem… :)Idegesítő az erőltetett vonyíkolása,tényleg mint akinek ráléptek a … (nem a tyúkszemére… 😀 )

nekem nagyon-nagyon tetszik és üzenem mindenkinek, hogy nem sültek be és minden hang a helyén volt. A klipp is jó. Az egész annyira klassz és felettébb eredeti, nem mellesleg nagyon nehéz elénekelni de ők megcsinálták.Ezt dúdolom egyfolytában. Ajánlom hallgassátok meg többször és titeket is magával fog ragadni.

Comments are closed.